FOTO Cum se alege rectorul la Universitatea Ovidius din Constanța, în condiții de distanțare impuse de pandemia COVID

1435 citiri
Alegeri la Universitatea Ovidius din Constanta / Foto: G4Media.ro
Universitatea Ovidius din Constanța organizează miercuri alegeri pentru funcția de rector, după ce acestea au fost suspendate din cauza pandemiei COVID-19.

Primul tur al alegerilor are loc pe 24 iunie, iar dacă niciunul dintre candidați nu va strânge peste 50% din voturi, al doilea tur va fi organizat pe 1 iulie.

În cursa pentru funcția de rector au intrat conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, prof. univ. dr. Eden Mamut și prof. univ. dr. Dumitru Octavian Unc.

Până la ora 12:00, prezența la vot este de 36,16%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central al Universității „Ovidius” din Constanța, dintr-un total de 673 de votanți înscriși pe liste, cadre didactice și studenți.

 

 

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Cea mai mare universitate din țară „înghite” o altă universitate: „Babeș-Bolyai”, de la Cluj, fuzionează prin absorbție cu „Eftimie Murgu” din Reșița

Cea mai mare universitate din țară, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca fuzionează prin absorbție cu Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, potrivit deciziei senatului UBB, scrie actualdecluj.ro. Edupedu.ro a scris încă din…
Vezi articolul