Frozen II – Disney a prezentat un nou trailer cu imagini inedite din Regatul de gheaţă II

Foto: Captură Youtube.com
Disney a prezentat un nou trailer cu imagini inedite din Frozen II, cu două luni înainte de premiera din Statele Unite ale Americii, scrie News.ro. Intriga are loc toamna, de această dată, și este construită în jurul apariției unor spirite misterioase legate de cele patru elemente: foc, apă, vânt şi pământ.

Premiera va avea loc pe 22 noiembrie în SUA, iar noul trailer anunţă un film mai sumbru decât prima parte.

Actorii Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad, Evan Rachel Wood, Peter del Vecho și Idina Menzel se numără printre cei care au pus voce în Frozen 2.

Prima parte a filmului a câștigat două premii Oscar, a fost lansată în 2013 și a generat încasări de 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial, fiind animaţia cu cele mai mari câştiguri, scrie News.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

“Amenințările imediate” la sănătatea copiilor identificate de OMS: schimbările climatice, mâncarea nesănătoasă, publicitatea la țigări electronice. “Nicio țară nu își protejează viitorul” / Pe ce loc e România

Schimbările climatice, emisiile de dioxid de carbon, mâncarea nesănătoasă, publicitatea la alcool, țigări electronice și tutun sunt principalele „amenințări imediate” la sănătatea copiilor de pretutindeni și nicio țară nu își…
Vezi articolul