Fundația Universității Babeș-Bolyai a donat 100 de combinezoane medicale instituțiilor sanitare clujene

41 de vizualizări
Zilele Educației Sexuale
Foto: UBB – Facebook.com
Fundația Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a donat, în această săptămână, un număr de 100 de combinezoane medicale unora dintre instituțiile medicale din Cluj, anunță instituția de învățământ superior.

Combinezoanele sunt certificate și produse în România, fiind destinate unui număr de patru instituții medicale clujene implicate direct în preluarea și tratarea cazurilor de COVID-19:
Institutul de Medicină Legală Cluj, Clinica Medicală 3, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon
Daniello” Cluj Napoca și Spitalul Clinic de Recuperare.

De asemenea, Fundația UBB a contribuit financiar la confecționarea a peste 2000 de viziere din material plastic transparent.

„Acesta e un moment în care solidaritatea trebuie să fie pe primul loc. Noi ne-am mobilizat și am încercat să mobilizăm alături de noi cât mai multe persoane. Le mulțumim celor care ne-au sprijinit prin donații, iar celor care doresc să ne ajute în continuare le punem la dispoziție datele noastre, întrucât orice sprijin este binevenit”, afirmă reprezentanții Fundației UBB, precizând că donațiile pot fi realizate online accesând link-ul https://fundatia.ubbcluj.ro/doneaza/ sau folosind următoarele date de identificare:

Denumire: Fundația Alma Mater Napocensis
Cod de identificare fiscală: 5567031
IBAN: RO19BTRLRONCRT0PB6492406, deschis la Banca Transilvania

UBB este preocupată de informarea corectă și constantă a comunității, site-ul Universității găzduind, în această perioadă, o secțiune dedicată special informațiilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu noul Coronavirus.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Mircea Dumitru, rectorul Universității din București: Ne exprimăm solidaritatea față de inițiativele magistraților și ale specialiștilor în drept care cer abrogarea OUG 7

Universitatea din București se solidarizează cu “inițiativele magistraților și ale specialiștilor în drept care solicită abrogarea OUG nr. 7/2019”, anunță Mircea Dumitru, rectorul Universității din București, într-un punct de vedere oficial…
Vezi articolul

Reprezentanții studenților cer bani la rectificarea bugetară pentru suplimentarea burselor, altfel „s-ar ajunge la premiera istorică a scăderii numărului de studenți bursieri”

Reprezentanții studenților solicită premierului Florin Cîțu și ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, să asigure suplimentarea fondului de burse pentru studenți pentru a majora subvenția cu 41 de lei/lună, respectând creșterea cuantumului unei…
Vezi articolul