Gabriela Firea cere redeschiderea școlilor din București

4.155 de vizualizări
Foto: Facebook.com / Gabriela Firea

Gabriela Firea, șefa organizației PSD București, a cerut joi autorităților să redeschidă școlile din București, arătând că închiderea lor produce daune atât economice, cât și în ce privește procesul de educație.

”Toată lumea e îngrijorată în legătură cu copiii. Nu se poate compara învățământul online cu cel tradițional. Copiii nu se mai regăsesc, nu își văd colegii și profesorii, calitatea educației nu e aceeași în online. În plus, mulți copii sunt supravegheați acum de bunici, și aceștia nu sunt familiarizați cu materiile. De asemenea, costurile pentru părinții care rămân acasă sunt foarte mari”, a spus fostul primar al Capitalei într-o conferință de presă.

Citește articolul integral pe G4Media.ro


3 comments
  1. Adevărat, mare prostie online-ul, zice doamna Firea. Mai bine nu mai facem școală deloc, așa cum se întâmpla când închidea ea școlile din București la primul fulg de zăpadă. Pandemia, mai treacă meargă, dar să vină copiii la școală când ninge și e ger, asta e crimă curată!

  2. Cand ati inchis scolile in Martie erau 400 de cazuri si acum cand sunt peste 1000 de cazuri numai in București, cereți redesciderea lor? Îmi miroase a ipocrizie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

GRAFIC Numărul elevilor cu CES din școlile din România aproape s-a triplat în ultimii 5 ani, în timp ce numărul profesorilor de sprijin este ținut de Ministerul Educației cu mult sub standardul legal. În timp ce în județul Galați, unui profesor de sprijin îi revin 140 de elevi, doar într-un singur județ acesta este conform legii

Numărul elevilor cu cerințe educaționale speciale, CES, din învățământul de masă aproape s-a triplat în ultimii 5 ani, ajungând la peste 50.000 în anul școlar 2023-2024. În același timp, numărul…
Vezi articolul

BREAKING Studenții acuză Ministerul Educației că a ignorat “flagrant” propunerile ANOSR și cer extinderea până la finalul lunii septembrie a dezbaterilor pe Legea învățământului superior

Reprezentanții ANOSR acuză că în urma discuțiilor de luni pe proiectul legii Educației, ministerul, care anunța “rezultate fără precedent în istoria consultărilor între Ministerul Educației și studenți!”, nici măcar nu…
Vezi articolul

Atac dur la adresa proiectelor legii Educației. Marian Preda, rectorul Universității din București: Sunt făcute din birou, fără analize serioase, cu și de către un grup monocolor de autori care nu include specialiști în domeniul educației

„Prima problemă majoră a proiectelor de lege este­ procesul în sine de elaborare, care e profund greșit: din birou, fără analize serioase, cu și de către un grup monocolor de…
Vezi articolul