Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății: Planul de redeschidere a școlilor este foarte rațional. O să găsim o soluție echilibrată pentru siguranța epidemiologică în școli

1.642 de vizualizări
FOTO: Captura video Agerpres/Youtube.com
Planul anunțat de președintele Klaus Iohannis de redeschidere descentralizată a școlilor “este foarte rațional”, a declarat Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății. “Este nevoie să avem învățământ”, a afirmat acesta.

“Contactul, până la urmă, între profesori și elevii lor este necesar și soluția care a fost propusă – cu zone de siguranță verzi, galbene și roșii – mi se pare rațional și o să mergem pe această decizie”, a anunțat secretarul de stat din Ministerul Sănătății.

Întrebat ce se va întâmpla cu sutele de medici și asistenți, majoritatea din școli și grădinițe, care au fost detașați la ordin, în luna iulie, în direcțiile de sănătate publică și spitale, Horațiu Moldovan a răspuns: “ În acest moment, greutatea este la nivelul DSP și o să găsim o soluție echilibrată în a asigura siguranța epidemiologică și în școli”.

Citește și:

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like