Iarmaroc Zen #6, Târg digital pentru părinți și copii – Parteneriat Edupedu.ro

228 de vizualizări
Iarmaroc Zen​, târg cu tradiție pentru părinți și copii, aflat deja la ediția ​#6, ​s-a mutat în online.

Iarmaroc Zen înseamnă însă mai mult decât un târg, înseamnă o comunitate strânsă de părinți și copii cu aceleași idealuri, care se susțin reciproc și se revăd cu drag la evenimentele noastre bianuale.

Contextul recent nu mai face posibilă organizarea unui târg obișnuit, astfel că ne-am adaptat și am dat o aură futuristă Iarmarocului, mutându-ne în online. Știm că a fost o perioadă cu multe schimbări pentru mulți dintre părinți, tocmai de aceea venim în întâmpinarea nevoilor acestora de a cumpăra în siguranță și de a găsi într-un singur loc oferte sezoniere, pentru ei și copiii lor.

Ne dorim ca ​Iarmaroc Zen Ediția #6 – Digital să fie și un prilej prin care să susținem împreună micii producători și furnizori locali de produse și servicii pentru părinți și copii. Vrem să demonstrăm astfel puterea micilor comunități, să consolidăm legăturile dintre noi și să ajutăm la prosperarea oamenilor din jurul nostru.

Atunci când cumperi produse locale, sădești încredere și pozitivitate, deschizi minți și inimi. O comunitate mai conectată este mai sigură, mai rezistentă și are mai multă încredere de sine în momentele de incertitudine. Alătură-te și tu inițiativei ​Iarmaroc Zen​!

Am dat startul târgului ​Iarmaroc Zen #6 – Digital chiar de ​Ziua Copilului, pe ​1 iunie 2020​, iar pe parcursul unei întregi săptămâni, părinții vor putea „răsfoi” online:

 • ofertele zilnice și ​reducerile la produsele pentru ei și copii lor, ale celor 50 de expozanți digitali pe care i-am selectat
 • interviuri LIVE cu ​o parte dintre expozanți – prin intermediul cărora vor putea afla în direct informații despre stocuri, materiale, produse disponibile, oferte etc.

Puteți urmări zilnic ofertele de pe perioada Iarmarocului Digital, la următoarele categorii de produse:

 • –  jucării, jocuri, accesorii pentru joacă destinate bebelușilor și copiilor
 • –  cărți pentru bebeluși și copii
 • –  haine și încălțăminte pentru bebeluși, copii și părinți
 • –  scutece și accesorii pentru bebei
 • –  papetărie și plannere
 • –  cosmetice și accesorii
 • –  aparate de gătit Thermomix
 • –  produse de panificație și dulcețuri
 • –  servicii foto
 • –  cursuri prenatale, abonamente de sarcină și după naștere
 • –  cursuri de înțărcare, nutriție, prim ajutor, pentru părinți
 • –  kituri de educație civică
 • –  servicii de consiliere Montessori, pentru părinți și copii între 0 și 3 ani.
Pe toate le puteți găsi pe:

Iarmaroc Zen este un eveniment apreciat de ​Radio Guerilla, ​organizat de The Village Hub​. Mulțumim comunităților de părinți Zen Mommy Village și Momsi app, care ne-au susținut și încurajat să organizăm această ediție în mediul online.

Partener Digital: ​Philips Avent​.
Parteneri Comunicare:​MimaMuzica​, ​Edupedu​, ​Suntparinte.ro​, ​GoKid​, ​Modern Dads​, Twinkle Star​, ​Rubik School​, ​Nod makerspace​, ​Grădinița Monterra​, ​Grădinița Educarium​, Momsi​ app, ​Parent as Coach​.
Bloggeri Oficiali:​ ​Kindertrips.ro​, ​fatanorocoasa.ro​, ​mamicaurbana.ro​, ​mamamag.ro

Expozanții Ediției:

1. Produse Bebeluși:

– Child’s Nest.ro​ (ateliere Montessori)

 • –  Vulp’s Toys​, ​BookTree​, micostore.ro​, ​Mukibooks​, ​Evertoys​, ​Mom O’clock, ​Manouk – Handmade for You​ ​(jucării, cărți)​,
 • –  Bubble Bums​, ​Mom O’clock​, ​Atelier Kolours​, ​Meg Wi Baby​, ​Pufu Shop​, ​Baby Sharks Club​, ​Woolver​, Galbenus – Haine de lana​, ​Cajuki​, ​Tiny Turtle​, ​Onili​, Smally, ​LushiLush​, Lumea Otiliei​, ​Atelier Zitellu​, ​Lilutesa (haine, accesorii, sisteme purtare, scutece reutilizabile)

2. Copii (1-12 ani)

– ​Editura Frontiera​, ​BookTree​, ​micostore.ro​, ​Jucarie la Cutie​, ​Vulp’s Toys​, ​Evertoys​, ​Fabulafia​, Mom O’clock​, ​Manouk – Handmade for You​ (cărți, jocuri, jucării, reviste)

– ​Transformo (masă de joacă), ​Child’s Nest​,​ Blue Lily​, ​MOKKO Atelier​, ​Indira Bijoux​, ​Cosanzeana

– ​The Black Sheep​, ​Woolver​, ​Galbenus ​- Haine de lana, ​Claudia M Avarca Sandale​, ​Cajuki​, ​Miss H​, ​Tiny Turtle​, ​Onili​, ​Smally​, ​Baby Sharks Club​, ​Atelier Kolours​, ​Lumea Otiliei​, ​Zitellu​, ​VLAZAR​, Pufu Shop​, ​Lilutesa​, ​Meg WI Baby​, ​Mom O’clock​ (haine, încălțăminte, accesorii, sisteme purtare)

3. Părinți / Adulți

-​ ​Colorful Mind​, ​Anastasia Alexa​ (papetărie, plannere și ilustrații)

-​ ​MOKKO​, ​Indira Bijoux​, ​Cosanzeana​ (bijuterii și accesori)

– ​BooLina​, ​No Asha Da​, ​Avarca Sandale​, ​The Black Sheep​, Galbenu​s, ​Cajuki​, ​Pufu Shop (haine, încălțăminte, genți)

– ​Blue Lily (cosmetice), ​Thermomix Romania – Ioana Ovesea (electrocasnice pentru gătit), Transformo (mobilier)

4. Servicii pentru părinți

-​ ​Grow Up Romania ​(educație civică)
– ​Naște cum simț​i, ​Child’s Nest​, ​PediLactis​ (cursuri pentru părinți)
-​ ​Delia Simon​, ​Alex Nedelcu Photography​, Dodo studio (servicii foto)

5. Bunătăți

-​ ​MamaPan​ – Brutaria cu maia (panificație), ​Dulceata Veronica

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

UPDATE Amendamentul care i-ar amnistia pe plagiatori a primit vot pozitiv în ședința de luni a Comisiei de Învățământ a Camerei Deputaților. USR a încercat întoarcerea la Comisie, dar propunerea a fost respinsă / Pălărie: Dacă trece de plen, vom sesiza CCR

Al doilea amendament-surpriză care i-ar amnistia pe plagiatori, după cum a avertizat USR, a trecut, luni, de Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților, cu 11 voturi pentru și 6 împotrivă.…
Vezi articolul

Scandal pe bursele elevilor. Ministrul Educației susține că reprezentanții Consiliului Național al Elevilor au propus ca cei cu medii între 8.50 și 9.50 să nu mai ia burse de merit / CNE: Nu am agreat niciodată creșterea la 9,50 a mediei pentru bursa de merit

Modificarea cuantumurilor minime ale burselor și stabilirea pragului pentru bursa de merit la media 9.50, față de 8.50 cât este în prezent, au fost propuneri făcute de Consiliul Național al…
Vezi articolul

„Solicităm de urgență modificarea hotărârii de guvern, în sensul în care aceasta să reglementeze o arie mai largă de măsuri care să limiteze răspândirea COVID-19, dacă pentru autorități redeschiderea școlilor în siguranță este cu adevărat o prioritate” – propunerea Consiliului Național al Elevilor

„Solicităm de urgență modificarea hotărârii de guvern, în sensul în care aceasta să reglementeze o arie mai largă de măsuri care să limiteze răspândirea COVID-19, dacă pentru autorități redeschiderea școlilor…
Vezi articolul