VIDEO Klaus Iohannis: Voi emite un nou decret care va prelungi starea de urgenţă cu încă o lună de zile

14.984 de vizualizări
Klaus Iohannis / Foto: Presidency.ro
Preşedintele a făcut această declaraţie în urmă cu puţin timp: “Voi emite un nou decret care va prelungi starea de urgenţă cu încă o lună de zile”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că a cerut Guvernului să vină cu propuneri pentru a fi incluse într-un nou decret. “În cursul acestei săptămâni voi elabora textul, iar decretul va fi emis săptămâna viitoare, pentru prelungirea stării de urgență cu încă o lună”.

“Nu este momentul să ne relaxăm, să nu mai respectăm indicațiile autorităților. Nu suntem încă la vârful epidemiei, în niciun caz nu e momentul să ne relaxăm”, a punctat preşedintele.

Reamintim că şcolile au fost închise pe 11 martie, iar pe durata stării de urgenţă şcolile rămân închise. În acest moment prima lună de stare de urgenţă expiră pe data de 16 aprilie, iar dacă se prelungeşte cu încă o lună, până pe 15 mai şcolile vor fi închise, cel mai probabil.

Revenim cu detalii

FOTO: presidency.ro


2 comentarii
  1. Acestea sunt datele care se preconizeaza pentru inceperea cursurilor scolare si in Belgia, Germania.( s-a specificat ca totul depinde de evolutia pandemiei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like
Limitarea la strict două mandate pentru rectorii universităţilor

Universitățile se pregătesc să reia cursurile în următoarele două săptămâni. Cîmpeanu: Unele universități vor avea prezență fizică alternativă a studenților/ Pot veni 7 săptămâni prezență online, alte 7 săptămâni prezență fizică

Mai multe universități vor să înceapă semestrul al II-lea cu prezenţă fizică alternativă a studenţilor, cu 7 săptămâni prezenţă online și alte 7 săptămâni prezenţă fizică, a spus duminică seara…
Vezi articolul