O comună din județul Covasna a închis trei școli, în 5 ani. ”Tinerii sunt plecați. Natalitatea e la un nivel minus record”

339 de vizualizări
Școală închisă / Foto: Edupedu.ro
Comuna Reci din județul Covasna rămâne cu două grădinițe și două școli, după ce în ultimii cinci ani s-au închis trei unități școlare, din cauza lipsei copiilor, informează Covasna Media, potrivit G4Media.ro.

„Nu le-am închis cu 10, 15 copii. Le-am închis cu 4, 6 copii. Le-am lăsat până în ultimul moment. Deja e o situație când sunt cinci copii în cinci clase diferite, cu o singură învățătoare. Chiar până în ultimul moment am încercat să le ținem deschise”, a declarat primarul din Reci, Dombora Lehel.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Anunț optimist al ministrului Deca, după rezultatele la PISA 2022 care situează România la coada UE: Avem un sistem de educație rezilient și țara noastră a reușit, prin ansamblul măsurilor luate, să limiteze efectele pandemiei

Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat la evenimentul de diseminare a rezultatelor PISA 2022 că „avem un sistem de educație rezilient și că țara noastră a reușit, prin ansamblul măsurilor…
Vezi articolul