O comună din județul Covasna a închis trei școli, în 5 ani. ”Tinerii sunt plecați. Natalitatea e la un nivel minus record”

331 de vizualizări
Școală închisă / Foto: Edupedu.ro
Comuna Reci din județul Covasna rămâne cu două grădinițe și două școli, după ce în ultimii cinci ani s-au închis trei unități școlare, din cauza lipsei copiilor, informează Covasna Media, potrivit G4Media.ro.

„Nu le-am închis cu 10, 15 copii. Le-am închis cu 4, 6 copii. Le-am lăsat până în ultimul moment. Deja e o situație când sunt cinci copii în cinci clase diferite, cu o singură învățătoare. Chiar până în ultimul moment am încercat să le ținem deschise”, a declarat primarul din Reci, Dombora Lehel.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Amenințări, răpiri, înlocuirea profesorilor cu alții aduși din Crimeea: Cum arată “rusificarea” educației în teritoriile ocupate din Ucraina – CNN / Precedentul anexării Crimeei și al elevilor care au ajuns să lupte acum împotriva propriei țări

Directori amenințați, răpiri de profesori, somații să se renunțe la predarea în limba ucraineană și cu manuale ucrainene, dar și profesori care refuză categoric să se supună ordinelor soldaților –…
Vezi articolul