OFICIAL Ordinul de ministru comun, semnat de Vlad Voiculescu și Sorin Cîmpeanu, care prevede închiderea școlilor la intrarea localităților în carantină și nu la pragul de 6 la mie, a intrat în vigoare

11.515 vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Ordinul de ministru comun, semnat de Vlad Voiculescu și Sorin Cîmpeanu, care prevede închiderea școlilor la intrarea localităților în carantină și nu la pragul de 6 la mie, a intrat în vigoare prin publicarea în Monitorul Oficial marți seara.

Ordinul nou prevede că “scenariul de funcționare al unei unități de învățământ se va actualiza săptămânal, cu referința în fiecare zi de vineri, în funcție de evoluția epidemiologică, cu excepția situației în care localitatea intră în carantină”.

Articol în curs de actualizare

Foto © Uatp1Dreamstime.com


2 comments
  1. Inca o decizie luata peste noapte de Ministerul Educatiei! Toate deciziile au fost luate in functie de cum le convine lor mai bine, in functie de ceea ce se intampla in Bucuresti si nu la nivelul tarii. Au decis un scenariu si imediat dupa ce a atins Bucuresti 6/1000 s-a schimbat scenariul. Nici nu se gandesc la copii, mai ales ca varianta noua de virus afecteaza mai mult copiii pentru care nu exista un vaccin, iar in plus trecerea de la scoala fizica la scoala online si invers este destul de confuza pentru copii. Sa se decida o data la un scenariu si sa se tina de el! Sanatatea copilului este mai importanta decat ideile care le vin peste noapte dlui Campeanu si voi refuza sa duc copilul la scoala in situatia in care incidenta creste in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

ULTIMA ORĂ Orarul de iarnă practicat de unele școli este dezaprobat oficial de Ministerul Educației, care a cerut inspectoratelor ca școlile sa își păstreze orarul normal: “Orice minut de școală contează”

„Ministerul Educației descurajează practicile unităților de învățământ care trec la „orarul de iarnă” și reduc durata orelor și a pauzelor”, se arată într-o informare oficială a Ministerului. Instituția transmite că…
Vezi articolul