Pediatrul Mihai Craiu, după ce s-a vaccinat: Școlile vor trebui deschise cândva. Întrebarea e cum să facem ca să le deschidem în siguranță. Am început să vedem tot mai des adolescenți cu tentative de suicid

1.439 de vizualizări
FOTO: Mihai Craiu/SVC
Medicul pediatru Mihai Craiu a declarat, luni, după ce s-a vaccinat anti-COVID, că școlile vor trebui deschise cândva, iar întrebarea este ce trebuie făcut pentru a le deschide în siguranță. Medicul a menționat între efectele negative ale închiderii școlilor creșterea numărului adolescenților cu tentative de suicid.

Medicul a explicat că, deocamdată, copiii sub 16 ani nu pot beneficia de vaccin, însă există studii clinice ale Pfizer și Moderna care au înrolat deja copii, iar rezultatele vor veni la sfârțitul trimestrului I al acestui an.

De aceea, în acest moment e important ca părinții să se vaccineze și, la momentul deschiderii școlilor, și profesorii să fie imunizați.

„Principalul pericol pentru copii sunt părinții și dascălii care îi pot infecta, deci trebuie avute în vedere aceste categorii”, a subliniat Mihai Craiu.

Citiți mai mult pe G4media.ro

FOTO: Mihai Craiu/SVC

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii
 1. Nu exista conspirații, ia mai terminați! Kuweitul nu a fost invadat niciodată, nici cel de-al doilea război mondial nu prea a existat. De fapt, dacă vreți să știți, nici istorie nu există!

  Dar, Răzvan, ca să vezi, au publicat unii niște manuale de istorie. Ce chestie!

 2. Ca să te luminez: în primul rând nu dau sfaturi elevilor și nu discut despre aceste opțiuni cu elevii (eu sufăr de alergii respiratorii și nu mi se pare corect să fiu obligat), în al doilea rând, așa cum am scris, să fie vaccinati elevii care vor! Ce, ei nu sunt un pericol pentru profesori?
  Păcat că apar unii cu niște idei deplasate pe care le iau alții de bune, gen:,,dacă aș fi angajatorul dumneavoastră v-aș da imediat afară”.
  Rușine să instigi la așa ceva! Îmi iau banii pe muncă, nu cerșesc și nu fur! Dar apare câte unul fără rațiune care ne ia și acest drept…

 3. Multinaționalele elaborează planul de dezvoltarea a afacerii în văzul tuturor. Guvernele planifică strategiile la radio și televizor. Cuvântul “conspirației” trebuie scos din dicționar, nu există conspirații. 🙂

 4. Asta îmi sună a obligație! Ce, îmi pierd serviciul dacă nu vreau să mă vaccinez fiindcă nu am încredere într-un vaccin creat pe repede-înainte?
  Rușine! Vaccinati elevii care vor să se vaccineze!

  1. Coronavirus-ul a aparaut in anii 60, lucru simplu aflat cu putina documentare prin carti si internet. Acesta are mai multe tulpine la care se lucreaza de decenii. De exemplu, in 2015 a mai fost o epidemie de MERS-Cov, mai mult afectand tarile precum Arabia Saudita si Korea de Sud. Inteleg ca nu aveti “incredere” in acest vaccin, dar serios. Cum puteti sa fiti profesor si sa credeti in toate teoriile acestea ale conspiratiei??Daca as fii angajatorul dumneavoastra v-as da imediat afara, pun pariu ca asta le spuneti si elevilor, nu? Ca sunt cipuri in vaccin si ca 5G ne distruge mintile. Pentru un “profesor” va cam lipseste educatia, ce pot sa spun.

   1. Dacă ai fi angajatorul meu, mai întâi va trebui să mă săruți în… cursul săptămânii viitoare înainte să mă dai afară. Vezi, ți-am spus-o elegant, sunt educat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Vaccinarea prioritară a profesorilor, amânată din cauza lipsei de doze. Valeriu Gheorghiță: „Am avut de ales între a amâna persoane cu boli cronice sau cu vârstă peste 65 de ani / Decalăm cu 10 zile persoanele care deservesc activități esențiale”

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Guvern, că a analizat împreună cu echipa sa inclusiv opțiunea ca din 7…
Vezi articolul

Avocatul Poporului solicită organizarea examenului de specialitate pentru medicii care și-au finalizat rezidențiatul: „Reprezintă un minim ajutor pentru personalul medical epuizat, care lucrează cu cazurile cele mai grave din secțiile ATI”

Organizarea examenului de specialitate pentru medicii care și-au finalizat rezidențiatul „reprezintă un minim ajutor pentru personalul medical epuizat, care lucrează cu cazurile cele mai grave din secțiile ATI, dar și…
Vezi articolul

Venirea tuturor elevilor la școală în scenariul verde ar putea crește cu 1.400 numărul claselor de elevi și cu 1.100 numărul posturilor de profesori necesare doar în județul Botoșani, susține Inspectoratul Școlar

Numărul de clase de elevi din judeţul Botoşani ar putea creşte cu 1.400 în cazul aplicării, începând cu 14 septembrie, a scenariului verde, susține Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani, citat…
Vezi articolul