Peste 250 de studenți indieni, refugiați din Ucraina, care au fost cazați la începutul săptămânii în căminele SNSPA, au ajuns cu bine în India, anunță instituția

182 de vizualizări
Foto: SNSPA
Studenții indieni, refugiați din Ucraina, care au fost cazați la începutul săptămânii în căminele SNSPA și care au pornit joi spre țara natală, au ajuns cu bine în India, anunță instituția într-un mesaj pe Facebook. Este vorba despre peste 250 de tineri care au venit în România după declanșarea invaziei militare a Rusiei în țara vecină.

„Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în demersul SNSPA pentru a-i sprijini pe studenții indieni, refugiați din Ucraina. Ne bucurăm că s-au simțit confortabil și în siguranță la noi, în căminele universității, într-o perioadă dificilă din existența lor”, scrie instituția, care publică un mesaj pe WhatsApp în care reprezentantul studenților confirmă că au aterizat cu bine.

La plecare, SNSPA a publicat și un video cu o parte dintre studenți.

Primăria și locuitorii comunei Voinești, județul Dâmbovița, au trimis 2 tone de mere și 300 litri de suc natural de fructe, ca donații oferite pentru cei peste 250 de refugiați din Ucraina, cazați până acum în căminele SNSPA.

Pe 1 martie Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunțat că oferă 232 de locuri de cazare în cămine refugiaţilor din Ucraina.

Amintim că Edupedu.ro a scris că mai multe universități din țară au transmis că vor da o mână de ajutor refugiaților din Ucraina și vor oferi locuri de cazare, mâncare, servicii medicale sau chiar asistență juridică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

ORAR Pregătire gratuită pentru Bacalaureat 2021, la 13 discipline, organizată online pentru elevii din toată țara de Universitatea de Vest din Timișoara. Prima sesiune are loc sâmbătă, 16 ianuarie

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021, anunțată de universitatea de Vest din Timișoara, într-un comunicat primit de Edupedu.ro. Programul se desfășoară pe Google Meet și se pot înscrie elevii din…
Vezi articolul