Ponta îl vrea pe Cîmpeanu, președintele Consiliului Rectorilor, candidat comun PSD-ALDE-Pro România la prezidențiale

458 de vizualizări
Promovarea pe post - incompatibilități
Sorin Cimpeanu / Foto: Inquam Photos – Alexandra Pandrea
Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Realitatea TV, că și-ar dori un candidat comun la prezidențiale cu PSD și ALDE. Ponta susține că nici unul dintre candidații anunțați până acum la PSD nu are șanse să intre în turul doi la prezidențiale. Pro România îl susține pe Sorin Câmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor.

,,Le-am explicat simplu, dacă își pune PSD un candidat, ALDE un candidat si Pro România pe Câmpeanu ajungem sa ne batem pentrul locul trei, la turul doi stăm și ne uităm. (…) Eu mi-aș dori in turul doi un candidat de centru stânga, să fie o persoană care să fie acceptată de cei care votează. Am vorbit cu cei de la ALDE, cei de la PSD sunt tulburați… ALDE îl vrea pe Tărcieanu, noi pe Câmpeanu”, a spus Ponta.

 

Foto: Sorin Cimpeanu – Inquam Photos / Alexandra Pandrea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Candidata socialiștilor la președinția Franței deplânge faptul că tinerii francezi studiază Medicina în România pentru că facultățile din Franța au puține locuri: „Ne lipsesc medicii”

Primarul Parisului şi candidata socialiştilor la preşedinţia Franţei, Anne Hidalgo, a deplâns faptul că tinerii francezi care doresc să urmeze Medicina se înscriu la facultăţi din România sau Belgia pentru…
Vezi articolul