Precizări importante: Guvernul anunță că documentul care circulă pe internet privind intenția de a restricționa circulația persoanelor NU a fost înaintat spre aprobare: “Este un document de lucru analizat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific”

2.639 de vizualizări
Foto: Pixabay
Autoritățile resping existența vreunei hotărâri privind limitarea deplasării oamenilor, precizând că documentul care circulă în mediul online este un draft analizat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific și „că sunt analizate diferite propuneri, pe baza scenariilor referitoare la evoluția răspândirii noului coronavirus (COVID-19), ținând cont de practica altor state care se confruntă cu aceeași problematică”.

Comunicatul Grupului de comunicare strategică:

Având în vedere faptul că a fost dat publicității un document al Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, intitulat „HOTĂRÂREA NR. 14 din 20.03.2020” Facem următoarele precizări:

1. Este un document de lucru (DRAFT), care este analizat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific, organism în subordinea CNSSU, format din specialiști în epidemiologie și boli infecțioase. (…)”

 

Imagine de Mabel Amber de la Pixabay


1 comment
  1. Si sa admitem ca se va introduce candva, de unde dr..u ia romanasul formular? De pe calculatorul sau “smartfeonul” cu imprimanta., nu? Păi bai ăștia, vă gândiți si la treburile astea? Tre’ sa faci ausweiss si cand te duci sa duci gunoiul? Costumez sacul de gunoi si il târăsc ca sa zic ca e animal de companie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like