Președinții celor două camere ale Parlamentului îi cer premierului Orban să prezinte „planul de măsuri concrete” pentru deschiderea noului an școlar 2020-2021

4.503 vizualizări
Foto: facebook.com
Printr-o scrisoare oficială președinții celor două camere ale Parlamentului, ambii de la PSD, îi cer premierului Orban, președintele PNL, să prezinte „planul de măsuri concrete” pentru deschiderea noului an școlar 2020-2021, potrivit documentului publicat de șeful PSD, Marcel Ciolacu.

„Orban trebuie să prezinte țării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor. Doar vorbele nu mai ajung!”, potrivit lui Marcel Ciolacu.

„Începerea în siguranță a școlii ar fi un bun exemplu că Guvernul poate organiza și alegerile. Din păcate, n-au o strategie serioasă, doar bâlbele miniștrilor care se bat cap în cap”, scrie Ciolacu pe Facebook.


Reamintim că anul școlar 2020-2021 ar trebui să înceapă pe 14 septembrie. Premierul Ludovic Orban a vorbit pe 21 iulie despre existența mai multor scenarii pentru deschiderea școlilor în septembrie, în funcție de evoluția epidemiei. El a spus că numărul elevilor dintr-o clasă trebuie redus, nu doar din cauza epidemiei: “oricum aveam număr mare de elevi în clase”.

Marcel Ciolacu / Foto: Facebook.com


4 comments
  1. Corect, chiar dacă nu sunt pro PSD, aicea au dreptate. Altfel viitorul acestei generații este masiv periclitat

    1. Nu am înțeles care e problema, faptul că vom începe activitatea fără nici o concepţie? Copii nu sunt pesedişti sau liberali sunt doar speriați deoarece habar nu au ce îi aşteaptă!

    2. Tu vii aici ca sa iti exprimi apartenentele politice si frustrarile de partid sau vii sa discuti despre scoala. Pana la urma, indiferent de partid, procedura legala a Parlamentului cere si un astfel de raport preliminar. Tu crezi ca madam anisie poate veni cu 2 zile inainte si parlamentarii doar sa ingurgiteze, fara sa citeasca, sa analizeze pe indelete? Sunt lucruri importante, care trebuie discutate, analizate, eventual schimbate sau imbunatatite. Dar tu vii ca…si incepi sa ne vomiti despre PSD .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like