Primăria Constanța a confiscat politic cadourile unor elevi pentru vârstnicii instituționalizați/ Părinte: ”Nu vrem să ne creștem copiii în mentalitatea de unelte ale oamenilor politici”

4.213 vizualizări
Foto: Primăria Constanța / Facebook.com
O campanie desfășurată la inițiativa învățătorilor și profesorilor de la Școala nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” din Constanța a fost confiscată politic de Primăria Constanța, înaintea sărbătorilor de iarnă, scrie G4Media.ro.

Primarul Vergil Chițac apare într-una din fotografiile publicate pe pagina de Facebook oficială a instituției împărțind cadouri vârstnicilor de la căminul din Constanța. Darurile au fost făcute de elevi care s-au organizat în grupe și au cumpărat bunuri pentru un ”bunic” pe care l-au ales din cămin.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

1 comment
  1. neismțire crasă!
    Câte cadouri pregătite cu diverse ocazii, pt vârstnici, pt copii defavorizați nu sunt confiscate pt poze și orgolii de unii și altele? Se întâmplă și la privat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
cel mai bun profesor din lume

VIDEO Câștigătorul premiului pentru cel mai bun profesor din lume a împărțit milionul de euro cu ceilalți finaliști din competiție. „Este important să simtă că societatea înțelege valoarea muncii lor și nu cred că există cel mai bun, suntem la fel”

Un profesor de la o școală dintr-un sat din India, lăudat pentru îmbunătățirea educației din comunitate, a câștigat premiul Global Teacher din acest an în valoare de un milion de…
Vezi articolul