Primăria Timișoara cere în instanță recuperarea unei clădiri în care a funcționat o grădiniță / Acuză noii proprietari de folosirea de acte false / Fritz: ”E un jaf sistematic care s-a întâmplat în istoria recentă a Timișoarei”

195 de vizualizări
Foto: © Conceptw | Dreamstime.com
Primăria Municipiului Timişoara a depus o acţiune în instanţă împotriva actualilor proprietari ai unui imobil din zona centrală a oraşului, acuzând folosirea de către aceștia de acte false, a anunţat, marţi, primarul Dominic Fritz, citat de Agenția de presă Rador, preluată de G4Media.ro.

În imobilul aflat în litigiu a funcţionat mai multe decenii o grădiniţă de stat cu program prelungit, iar în 2002 a fost înstrăinat, în baza unor documente false.

Edilul spune că în urma unei cercetări penale începute în 2013, s-a stabilit că imobilul “a fost dobândit ilegal de unele persoane care au depus în instanţă acte false”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto © Conceptw | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


2 comments
  1. Cand putem spera sa vedem asa ceva si in alte orase mari din tara unde s-au “retrocedat” cladirile pe hartii mincinoase ?
    Sper sa se recupereze si eventualele chirii platite falsilor proprietari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministrul Sănătății spune că nu are nicio reținere să-și vaccineze copilul: E pregătit, chiar mă întreabă când îl vaccinez / Dacă am reuși în școli să introducem o astfel de disciplină, Educație pentru sănătate, serios făcută, după o curriculă, cu personal pregătit, ar fi un mare câștig

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că nu are nicio reţinere să îşi vaccineze copilul împotriva SARS-CoV-2, acesta fiind pregătit şi chiar ştie despre discuţiile legate de utilitatea serului, scrie…
Vezi articolul