Profesor filmat de elevi cum stă întins pe catedră: “Domnul, vreți să vă facem un masaj?” / Inspectorul școlar general: “Voi trimite o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!”

22.569 de vizualizări
Foto: Ziarul de Vâlcea
Un profesor de la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân“ din Râmnicu Vâlcea apare într-un clip video întins pe catedră, iar elevii se oferă să-i facă masaj, informează Ziarul de Vâlcea, citat de G4Media.ro

Nu se precizează de când sunt imaginile, însă Mihaela Andreianu, inspector general al Inspectoratului Școlar Vâlcea, anunță că se va deschide o anchetă pentru a vedea împrejurările în care s-au petrecut faptele.

”Mâine voi trimite la CNMB o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!”, spune Mihaela Andreianu.

Citește mai mult pe G4Media.ro


6 comments
  1. Are și salarizarea o mare importanță,dar nu este totul,vezi justiția,omul sfințește locul.O soluție este monitorizarea constanta a activității și sancționați pe bune pentru ,,derapaje”.

  2. Nu se precizeaza in stire daca profesorul era titular , suplinitor calificat sau suplinitor necalificat. Abia de aici incolo putem discuta.

  3. Efectul unei salarizari de mizerie, mai mult vor sa angajeze necalificati. Sindicatele si-au batut joc de profesori in ultimii 30 de ani si a permis unora sa devina profesori pentru ca unele posturi nu le ocupa nimeni.

    1. Eu credeam ca e din cauza ca oricine poate face un liceu.Ai 1,2,3,4 la EN și ești la Liceul!Uite-i ce fac în clasă!Atât ii duce bibilica!La liceu!

    2. Nu ar fi rau ca sindicatele sa aiba asa putere ,dar te înșeli. PIB 6% prin lege Se acorda 2.2%si multe alte probleme de 3 decenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Școlile din statul Florida, SUA, pot decide cu privire la obligativitatea măștilor, după ce au fost amenințate de un senator cu tăieri de buget pentru consiliile școlare dacă va trebui ca elevii să le poarte – decizia unui judecător

Un judecător din statul Florida, Statele Unite ale Americii, a respins vineri un decret al guvernatorului republican Ron DeSantis, al statului Florida, care spunea că școlile nu pot obliga elevii…
Vezi articolul

Focarul cu noua tulpină de virus de la Școala 28 din Capitală a plecat de la un îngrijitor, apoi au urmat directorul și directorul adjunct, spune ministrul Educației: “Ne punem și semne de întrebare cu privire la nivelul de respectare a regulilor”

“Ne punem și semne de întrebare cu privire la nivelul de respectare a regulilor”, a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu la B1TV, în legătură cu focarul de noua tulpină de coronavirus…
Vezi articolul

Cercetătorul Cristian Presură ridică problema unei posibile licitații cu dedicație în cazul Bibliotecii Școlare Virtuale: “În caietul de sarcini, scris înainte de licitație, găsesc însă detalii neverosimile, ca de exemplu, lungimile cablurilor în milimetri”

Biblioteca Școlară Virtuală este un proiect de 40 de milioane de euro. Licitația a fost câștigată la începutul lunii decembrie de Asocierea dintre S & T România, Trencadis Corp SRL…
Vezi articolul