Programare pentru elevii și profesorii colindători la Inspectoratul Școlar Mureș, anunță instituția

378 de vizualizări
Foto: © Catalina Zaharescu Tiensuu – Dreamstime.com
Elevii și profesorii din județul Mureș care vor să susțină un program de colinde la Inspectoratul Școlar Județean Mureș trebuie să se programeze în perioada 16-25 noiembrie, după cum anunță instituția. Activitatea se va desfășura între 12 și 16 decembrie, potrivit ISJ Mureș.

„În perioada 12-16 decembrie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Mureș invită elevii și dascălii din școlile mureșene să susțină un program de colinde tradiționale dedicate Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului”, potrivit ISJ Mureș.

În anunț se arată că, „în vederea evitării unor probleme legate de distanța și deplasarea elevilor, se recomandă ca grupurile să fie formate din 10 – 15 colindători însoțiți de profesorul coordonator”.

Foto: © Catalina Zaharescu Tiensuu – Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cîțu: Am văzut că există foarte mulți care vor să își lege și mandatul de un buget. Foarte bine, îl legăm și de execuție / Îi anunț pe membrii cabinetului că la jumătatea anului vom face o evaluare cu mandatele pe masă

Premierul Florin Cîțu a anunțat că cei care au amenințat cu demisia dacă nu primesc un buget mai mare, vor trece și prin evaluarea execuției bugetare la jumătatea anului „cu…
Vezi articolul