PSD vrea ca taxa de 1% pe veniturile marilor companii să se numească ”taxă pe educaţie şi sănatate”

248 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Partidul Social Democrat vrea ca taxa de până la 1% din cifra de afaceri a marilor companii să se cheme ”taxă pe educaţie şi sănatate”, au declarat surse din PSD pentru News.ro, potrivit G4Media.ro. Social-democraţii mai vor impozitarea progresivă a pensiilor speciale şi deduceri pentru cei cu venituri mici.

Partidul Social Democrat vrea ca taxa de solidaritate să se numească taxă pe educaţie şi sănatate.  Prin această taxă, ar urma să fie fie impozitare marile companii cu  un procent între 0,5% şi 1%, iar banii să se ducă într-un fond special care să finanţeze proiecte din domeniile sănătăţii şi educaţiei.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Foto: © Tero VesalainenDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comment
  1. Cine plateste astazi taxe, va plati si in viitor, cine nu plateste, nu va plati…

    Reduceti evaziunea, reduceti frauda la TVA, incasati toate taxele declarate si dupa aceea, daca nu va ajung banii pentru toti cei pe care i-ati angajat si pe care ii veti angaja la stat in 2022, veniti cu noi taxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like