Redeschiderea școlilor și examenele de Bac și Evaluarea Națională, pe agenda ședinței convocate de Klaus Iohannis la care participă și ministrul Educației azi la 12:00

7.111 vizualizări
Sursă foto: presidency.ro
Ministrul Educației va merge din nou la Palatul Cotroceni, la ora 12:00, după ce Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat o noua ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, potrivit G4Media.ro.

Potrivit surselor Edupedu.ro pe agenda discuțiilor vor fi și măsurile de redeschidere a școlilor, precum și de organizare a examenelor naționale.

La întâlnirea de lucru participă și prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Virgil Popescu și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

La finalul ședinței, Președintele României va susține o declarație de presă.

Reamintim că școlile se vor redeschide între 2 și 12 iunie, moment în care elevii din anii terminali pot reveni la școală pentru ore de pregătire pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională. Este alegerea părinților dacă își lasă copiii la ore, a declarat ministrul Educației recent – revenirea elevilor la școală este opțională.

Bacalaureatul începe pe 22 iunie cu proba scrisă la Limba și Literatura Română, iar Evaluarea Națională pe 15 iunie, cu aceeași probă.


2 comments
  1. Ce se intampla daca un elev nu poate intra la lectiile onlein….i se pune absenta..li se dau note ? intrebari care nu au inc raspuns ..

  2. Poate se vor gandi mai bine in legatura cu sustinerea examenelor si riscul la care ii supun pe copii.Nu poti sa ți 4 ore copii inchisi intr-o sala de examen la 30 de grade si sa ai pretentia sa se maai si concentreze.Am tot vazut diverse petitii si pareri ale medicilor cum ca aceasta prezenta la examene ezte un risc asupra sanatatii copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like