Rezolvarea subiectelor la Informatică – Bacalaureat 2024, Limbajul C/C++, de la profesoara Raluca Costineanu: Se poate obține ușor o notă peste 7

3.827 de vizualizări
Rezolvare BAC 2024 Informatică, Raluca Costineanu / Foto: Colaj Edupedu.ro
Rezolvarea subiectelor la examenul de Bacalaureat de Informatică este oferită candidaților cititori Edupedu.ro de profesoara Raluca Costineanu de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava.

„Subiecte au avut un nivel de dificultate mediu. Se poate obține ușor o notă peste șapte, dar pentru punctajul maxim trebuia ceva mai multă atenție”, spune profesoara.

„Elevii au întâmpinat dificultăți în general la subiectul I (la recursivitate și la grafurile neorientate), iar la subiectul al III-lea, la ultima problemă, deoarece trebuia afișată întreaga secvență de lungime maximă, mulți au ales calea simplă (dar nu și eficientă) de a reține întregul șir”, a completat Raluca Costineanu.

Subiecte Bacalaureat 2024 la Informatică, Limbajul C/C++, specializarea Matematică-Informatică, au fost prezentate aici după încheierea examenului de Edupedu.ro.

Rezultatele inițiale de la BAC 2024 vor fi publicate luni, 8 iulie. Contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, de la ora 12 și până la 18 – model de cerere.

  • Edupedu.ro va reveni cu subiectele și baremele pentru toate disciplinele de la proba la alegere la ora 15:00, după ce vor fi publicate de Ministerul Educației.

Iată rezolvarea făcută de profesoara Raluca Costineanu:

Proba la alegere a început la ora 9, joi, 4 iulie, pentru candidații care și-au putut alege disciplina în funcție de specializarea pe care au urmat-o în liceu.

Bacalaureat 2024 continuă vineri, 5 iulie, cu ultima probă – de limba maternă, pentru candidații aparținând minorităților naționale.

Rezultatele inițiale la probele scrise BAC 2024 se vor afișa pe 8 iulie, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor este în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Citește și:
Rezultatele inițiale de la BAC 2024 vor fi publicate luni, 8 iulie. Contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, de la ora 12 și până la 18 – model de cerere
Subiecte Bacalaureat 2024 la Informatică, Limbajul C/C++, specializarea Matematică-Informatică

1 comment
  1. Conform baremului de corectare, 76 si 77 nu ar trebui sa fie soluții la subiectul II, punctul b si cu toate acestea rezultatul este cel cerut (adică programul afișează 4 pentru n=2 si x=76 si x=77).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Reacția ministrului Educației după ce o profesoară i-a atras atenția că textul legilor învățământului “arată în mare parte ca raportul România Educată”: Nu am cum să nu reacționez la această jignire

Ministrul Educației, prezent la cea de-a 44-a dezbatere pe proiectele legilor Educației la sediul PNL București, a avut discuții în contradictoriu cu Antoaneta-Firuța Tacea, conferențiar universitar la Facultatea de Psihologie…
Vezi articolul

Trei elevi de la licee tehnologice din Slobozia, prinși de poliție și identificați pe camerele de supraveghere cum furau din ghiozdanele elevilor de la Liceul Pedagogic, când aceștia erau la orele de sport. Poliția a început cercetările abia când o elevă a depus plângere, spune conducerea liceului Pedagogic, care ar mai fi sesizat nereguli, dar susține că „nu ne-a auzit nimeni”

Patru elevi din cadrul Liceului Pedagogic “Matei Basarab” și Liceelor Tehnologice “Înălțarea Domnului” și “Alexandru Ioan Cuza” sunt suspecți că intrau în clasele Liceului Pedagogic “Matei Basarab” și furau bunuri…
Vezi articolul