Rezultatele repartizării computerizate pentru admiterea la liceu 2020 se afișează astăzi

37.703 vizualizări
Admiterea la liceu 2020
Foto: © Monkey Business Images | Dreamstime.com
Rezultatele etapei I de la admiterea la liceu 2020 se afișează astăzi pe admitere.edu.ro, după ce are loc repartizarea computerizată a candidaților, potrivit calendarului oficial. Admiterea are loc în funcție de opțiunile alese de candidați și de mediile generale de absolvire. Edupedu.ro va publica rezultatele, îndată ce ele sunt afișate.

Edupedu.ro va publica aceste rezultate imediat ce vor apărea pe site-ul oficial admitere.edu.ro.

Admiterea la liceu 2020

Publicarea rezultatelor va fi organizată pe județe, datele vor fi anonimizate, iar candidații în ordinea mediei vor putea să vadă la ce liceu au fost repartizați folosid codul primit la Evaluarea Națională sau la înscrierea la admitere. Vor putea folosi și direct codul pe care-l pot introduce în pagina pentru a căuta la ce liceu au fost repartizați.

Această etapă presupune că toți candidații participanți au fost și la Evaluarea Națională și că au media calculată în ierarhzarea publicată de minister pe 1 iulie.

Foto: © Monkey Business Images | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


2 comments
  1. O porcarie crunta!!!…parintii nu pot anticipa sansele de repartizare la un liceu in functie de medie. Oricum procentul de 20% media anilor V-VIII ii favorizeaza pe cei cu medii mici si ii defavorizeaza pe cei cu medii mari la examen. Sunt parintele unui elev care a fost repartizat in Bucuresti la cuca macaii fata de domiciliu, fiind cu medie relativ nu foarte mare 8.89, media V-VIII, 9.70, dar noi ca parinti nu am avut capacitatea de a anticipa care va fi trendul mediilor. Copilul a intrat in depresie anticipand ca nu va putea face fata cu 2 ore dus la liceu si 2 ore intors de la liceu seara la 21.30. Apreciem ca actualul sistem de repartizare computerizata este o crasa bataie de joc in care se vrea sa se ascunda deficientele si bataile de joc ale sistemului educational din Romania. Sa va fie rusine guvernanti romani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

LISTA Peste 1500 de elevi din județul Ilfov au fost admiși la liceele din București în 2023, dintre care 366 cu media de admitere peste 9 / Doar 30 dintre elevii repartizați în Ilfov au media de admitere peste 9

Inspectoratul școlar județean Ilfov a publicat rezultatele de la admiterea computerizată pentru candidații admiși din județ în alte județe. Peste 1500 de elevi din județul Ilfov au fost admiși la…
Vezi articolul