Șeful Cancelariei prim-ministrului: Există toate scenariile pe masă pentru 15 mai, inclusiv posibilitatea prelungirii stării de urgenţă

5.747 de vizualizări
Foto: gov.ro
Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a declarat că „situaţia rămâne în continuare riscantă” în ceea ce priveşte evoluţia epidemiei de  în România, iar în acest context autorităţile iau în calcul mai multe scenarii, între care inclusiv cel privind prelungirea stării de urgenţă şi după data de 15 mai, scrie G4Media.ro.

„Există toate scenariile pe masă. Există inclusiv posibilitatea prelungirii stării de urgenţă, există scenariul modificării acestei situaţii şi declarării stării de alertă care să permită autorităţilor adoptarea unor măsuri restrictive în continuare, de o amploare mai mică, aşa cum există posibilitatea renunţării la situaţia de urgenţă şi de a derula o campanie de informare amplă la nivelul populaţiei astfel încât gradul de conformare la recomandările autorităţilor să fie în continuare unul foarte ridicat” a declarat Dancă.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

FOTO: gov.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Eu sunt curios ce idei au iei în legătură cu recuperarea la auxiliar și nedidactic că acolo io durut fix în pix. Dacă e de recuperat, la momentul de față câte 2 ore în + timp de vreo 6 luni. Mai e și problema de calcul la salarii cu zilele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like