Știri

Senat: Părinții vor avea liber de la serviciu în zilele în care se închid școlile din cauza vremii

Citire în 1 min
Senatul a adoptat miercuri, în calitate de primă cameră sesizată, o inițiativă legislativă care prevede acordarea de zile libere pentru părinții copiilor de până în 12 ani, atunci când se închid școlile din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

„Se acordă zile libere unuia dintre părinţi pentru supravegherea copiilor, în situaţia închiderii temporare a unităţilor de învăţământ unde aceştia sunt arondaţi, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile sau a altor situaţii extreme decretate de către autorităţile competente cu atribuţii în domeniu. (….) Persoanele au dreptul la zile libere plătite, pe toată perioada în care autorităţile competente decretează închiderea unităţilor de învăţământ respective”, se arată în proiectul iniţiat de deputaţi ALDE şi PSD.

 

 

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO76BTRLRONCRT0471641001
CONT EUR: RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la Banca Transilvania pe numele "ASOCIATIA EDUPEDU PT EDUCATIE".

Te mai poate interesa

SURSE Parchetul General s-a autosesizat în cazul șefului Transelectrica, acuzat că și-a falsificat diploma de inginer

Redacția

BREAKING: Președintele Transelectrica a fost revocat, după ce și-a falsificat CV-ul menționând studii pe care nu le-a absolvit (Surse)

Raluca Pantazi

Noaptea cercetătorilor în Timișoara 2019: programul pregătit de oamenii de știință pentru publicul larg și evenimentele de vineri, 27 septembrie

R.P.

Lasă un comentariu

* Folosind acest formular sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră pe acest site.