Setul 8. Ultimele teste și bareme de antrenament pentru Bacalaureat 2020

29.658 de vizualizări
Foto: Pexels.com
Bacalaureat 2020. Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație a publicat ultima serie de teste și bareme din acest an. Este vorba despre setul 8 de teste de antrenament, din data de 2.06.2020, ale căror bareme au fost publicate vineri, pe 5.06.2020.

„Având în vedere faptul că începând din data de 2 iunie la nivelul unităților de învățământ se organizează cursuri de pregătire pentru cele două examene naționale, pentru a da posibilitatea elevilor să recapituleze în ritm propriu toate testele de antrenament și pentru a nu aglomera programul zilnic de învățare-repetare-exercițiu – în fapt, ciclul zilnic activitate-odihnă vă informăm că am publicat ultimul set de teste de antrenament pe data de 02.06.2020.

De altfel, în perioada 2-12 iunie, pornind de la testele de antrenament puse la dispoziție de MEC, profesorii pot să susțină sau pot relua acele probleme pe care le consideră a fi clarificate sau care ridică anumite abordări specifice.

Mai mult, profesorii de la clasă pot adapta testele concepute de aceștia nevoilor punctuale de verificare a formării/dezvoltării unor competențe specifice ale propriilor elevi, respectiv, pot concepte teste al căror conținut este focalizat pe acele elemente din materie care necesită repetare/retenție/exercițiu,” scrie CNPEE

Reamintim că MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat.

Testele de antrenament, Setul 8, pentru Bacalaureat, pot fi descărcate de aici în format arhivat .zip

Baremele de teste pentru antrenament, Setul 8, Bacalaureat 2020:

Toate testele de antrenament pot fi găsite aici.

Foto: pexels.com


2 comentarii
  1. niste dobitoci sunteti….de ce nu scoateti setul 9? Oare nu e logic ca noi elevi am facut celelalte seturi individual sau cu profesorii online? Aveti minte de 2 lei si dupa va mirati de ce sunteti facuti in fel si chip pana si de niste elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

FOTO La Sinaia, din 11 elevi care au ales fizica la BAC 2021, 7 au luat nota maximă. Cum reușește Lăcrimioara Cojoianu să aducă știința aproape de copii: “Să înțeleagă că sunt părtași la tot ce se leagă în jurul lor și că noi, îndrumătorii, le suntem alături să înțeleagă fenomenele”

Anul acesta la bacalaureat, la Colegiul “Mihail Cantacuzino” din Sinaia, 11 elevi au optat pentru fizică în cadrul probei la alegere E.d). Dintre aceștia, 7 elevi au obținut nota 10,…
Vezi articolul