Simulare BAC 2023. Subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii din Hunedoara la Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Economie, Sociologie, Logică, Psihologie, Filosofie și Geografie

36.229 de vizualizări
Foto: © Xalanx | Dreamstime.com
Elevii de clasa a XII-a din județul Hunedoara au susținut joi, 19 ianuarie, simularea probei la alegere a profilului și specializării. Edupedu.ro a obținut subiectele pe care le-au avut aceștia de rezolvat. Descarcă mai jos subiectele și baremele pentru următoarele discipline: Anatomie și fiziologie umană, Biologie vegetală și animală, Chimie anorganică, Chimie organică, Fizică, Informatică, Economie, Filosofie, Geografie, Logică, Sociologie și Psihologie.

Timpul de lucru pentru rezolvarea subiectelor a fost de 3 ore.

În comunicatul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara se arată că organizarea simulărilor județene este opțională pentru unitățile de învățământ la care procentul de promovabilitate înregistrat în anul școlar precedent pentru aceste examene a fost mai mare de 90%.

„Rezultatele obținute de elevi la simulările naționale nu se contestă și nu vor fi făcute publice, dar vor fi analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare” – ISJ Hunedoara.

La solicitarea scrisă a elevilor sau a părinților/tutorilor acestora, notele obținute de elevi la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Subiect Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană:

Barem Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană:

Subiect Biologie vegetală și animală:

Barem Biologie vegetală și animală:

Subiect Chimie anorganică:

Barem Chimie anorganică:

Subiect Chimie organică:

Barem Chimie organică:

Subiect Fizică – Tehnologic:

Barem Fizică – Tehnologic:

Subiect Fizică – Filiera teoretică:

Barem Fizică – Filiera teoretică:

Subiect Informatică – specializarea matematică-informatică:

Barem Informatică – specializarea mate-info:

Subiect Informatică – specializarea științe ale naturii:

Barem Informatică – specializarea științe ale naturii:

Subiect Economie:

Barem Economie

Subiect Filosofie:

Barem Filosofie:

Subiect Geografie:

Barem Geografie:

Subiect Logică:

Barem Logică:

Subiect Sociologie:

Barem Sociologie:

Subiect Psihologie:

Barem Psihologie:

Foto: © Xalanx | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
Simulare Evaluare Națională și BAC 2023. Subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii din județul Hunedoara la Matematică și Istorie
Simulare Evaluare Națională și BAC 2023. Subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii din județul Hunedoara la proba de Limba română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like