UPDATE Site-ul Ministerului Educației este funcțional, după ce nu a putut fi accesat timp de o oră

2.105 vizualizări
Foto: captură edu.ro
UPDATE Site-ul Ministerului Educației, edu.ro, este funcțional, după ce nu a putut fi accesat peste o oră. Era afișat mesajul: “Site în mentenanță. Mulțumim pentru înțelegere”. Ultima actualizare a site-ului din punct de vedere al securității a fost anunțată în data de 8 mai de Serviciul de Telecomunicații Speciale, atunci când site-ul fusese atacat de hackeri.

Site-ul Ministerului Educației, edu.ro, nu poate fi accesat, luni, de peste o oră. Inițial apărea fundalul paginii edu.ro dar cu mesajul ce putea fi citit doar parțial: “Mulțumim pentru înțelegere”.

Apoi, la ora 19:20, mesajul a fost actualizat, pe un fundal alb și cu următorul mesaj: “Site în mentenanță. Mulțumim pentru înțelegere”.

Între timp, pe pagina de Facebook și de Telegram a Ministerului Educației a fost postat un anunț în care școlile erau invitate să inițieze proiecte de prevenire a violenței și a infracțiunilor în mediul școlar, consultând criteriile de selecție și participare.

Anunțul postat de Minister pe Facebook în jurul orei 17:47:

Amintim, pe 8 mai anul acesta site-ul Ministerului Educației a fost atacat de hackeri. Nu au fost compromise date confidențiale, potrivit instituției.


2 comments
  1. oamenii se dau de ceasul morții aici cu problemele din educație…din păcate comentariile astea nu le citesc decât cei care,la rândul lor,postează alte comentarii…adică descărcarea nadufului…

  2. Când apar actele normative care trebuia sa fie în vigoare la începutul lunii noiembrie? Ma refer la OM pentru direcțiile județene, ca din septembrie se fac inspecții, cer hârtii o droaie, dar sa ne întrebe cineva, timp sa faceți ore sau sa va pregătiți pentru ore aveți? Deadline azi pe mâine sau azi ore 13,14. Ministerul Educației când veniți cu clarificări pe legea noua??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING Inspectoratul Școlar București mușamalizează nedreptatea făcută pentru 70 de elevi la bacalaureat, la Colegiul Național „Șincai” și scrie sfidător, într-un răspuns dat părinților, că anularea lucrărilor în mijlocul probei de limba română a fost „o oportunitate” pentru tineri

Cei aproape 70 de candidați care au avut lucrări anulate la examenul de Bacalaureat din iunie la Colegiul „Gheorghe Șincai” din Capitală ar trebui să privească decizia comisiei de examen…
Vezi articolul