Subiectele de la română Bac 2024 fotografiate de un elev într-un liceu din Sălaj au apărut pe internet. Pe fotografie ora capturii este 9:04, exact în momentul primirii foilor

21.832 de vizualizări
Foto: Captură discord/reditt
Problemele de fraudă la Bacalaureat 2024 continuă să apară. În județul Sălaj, la centrul de examen 4504, un candidat a fotografiat subiectul dat azi la proba scrisă de Limba și literatura română și acesta a ajuns pe internet. Imaginea a circulat pe mai multe grupuri de socializare pe rețele ca Discord sau Reddit.

În fotografie se vede data: 1 iulie și ora 9:04:46, în condițiile în care la acea oră au fost împărțite foile cu subiectele.

Scurgerea subiectelor s-a produs tot în jurul orei 9 și de la Colegiul tehnologic din Târgu Jiu, unde acum este anchetă a poliției: Cel mai probabil e vorba despre un elev, cu siguranță va fi identificat în baza camerelor de supraveghere – purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Articol în curs de actualizare


9 comments
 1. cu ce a fotografiat? Nu s-a spus ca se intra în săli doar cu pixul și buletinul? ce au făcut supraveghetorii?

 2. Daca poza e cea care insoteste articolul, e facuta cu o casca speciala pentru copiat care poate fi cumparata online. Se folosesc intensiv la toate Examenele Nationale, la examenele de Bacalaureat, la titularizarea din invatamant, examenele scrise sau orale pentru ocuparea unor posturi in special la stat, permise auto, etc. Numai aparatele de bruiaj mai pot salva situatia. Peste tot se copiaza in draci.

  1. A făcut fotografii, cu acceptul “dășteptilor” de profesori, care supravegheau la acest examen, așa că nu elevul este principalul vinovat.

   1. Nu-i de vină hoțul, sunt de vină cei care nu l-au prins pe hoț?!

    Cu logica asta, sper să te calce hoții într-o zi, să vedem dacă-ți schimbi punctul de vedere atunci când te atinge personal.

   2. Nu. Sunt facute cu casti pentru copiat. Se gasesc pe net la preturi acceptabile. Filmeaza full HD, au slot pentru SIM si accepta apeluri video cu terți care le rezolva subiectele de acasa. Poti lua lejer 8 sau 9 fara sa inveti absolut nimic in 5-8 sau 9-12. Chiar si la mate subiectele pot fi rezolvate online pentru un 8 sau 9. La romana notele de peste 9,50 sunt ca si garantate. Supraveghetorii sunt degeaba. Nu se vede si nu se aude nimic in jurul candidatului care copiaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like