„Suntem 4,9 milioane de tineri și vă spunem NOI dacă avem nevoie de educație sexuală!” Educația sexuală în școli, motiv de scandal între AUR, Ministerul Educației și o coaliție de ONG-uri

1.502 vizualizări
Foto: © Designer491 | Dreamstime.com
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cere explicații Ministerului Educației, după ce secretarul de stat Maria Ștefania Manea a fost citat într-un comunicat de presă al unor organizații neguvernamentale care anunță demararea unui studiu național intitulat „Suntem 4,9 milioane de tineri și vă spunem NOI dacă avem nevoie de educație sexuală!”, notează G4Media,ro.
  • UPDATE: Secretarul de stat Maria Manea a declarat pentru G4Media.ro că nu are nici o legătură cu inițiativa societățiii civile. ”Nu am făcut niciodată acele declarații, nu cunosc acel ONG și nici pe reprezentanții lui”, a declarat Manea pentru G4Media.ro.

„O asociere de ONG-uri anonime anunță o mare consultare națională, cu rezultat cunoscut încă din titlul proiectului. Printre organizatori nu apare vreo instituție a statului, însă în comunicatul de presă inițial este citat un secretar de stat din Ministerul Educației, Maria Ștefania Manea, care apără ideea, o justifică și lasă de înțeles că ministerul e partener. Mai mult, chestionarul indicat cu link în comunicat nu are nicio valoare din punct de vedere sociologic. Oricine poate completa acest chestionar de mai multe ori, iar corectitudinea răspunsurilor nu poate fi verificată. Este, pur și simplu, o risipă de bani”, a afirmat co-președintele AUR, Claudiu Târziu, într-un comunicat de presă al partidului care se opune vehement proiectului.

Citește articolul complet pe G4Media.ro


1 comment
  1. -Giglele, ce lucrări ai săptămâna asta?
    -La mate, geogra și “sexuală”.
    -Ți-ai învățat la “sexuală”?
    -Nu… nu încă…
    -Pune-te pe învățat, că rămâi corigent! Nu-ți ajunge ce dezastru ai în catalog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like