Târg virtual pentru elevii și studenții interesați să studieze în universități din Marea Britanie – Study UK

541 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
British Council organizează, începând de luni până în data de 8 octombrie, un târg virtual dedicat elevilor și studenților din România și din celelalte țări membre UE care doresc să studieze în universități din Marea Britanie. Târgul Study UK: The Essentials oferă o platformă dedicată pentru ca tinerii interesați de studii de licență și postuniversitare să intre în legătură cu 53 de universități din această țară.

Potrivit comunicatului, peste 8.000 de studenți români și din celelalte țări comunitare sunt așteptați să participe la edițiile Study UK din actualul an academic.

Printre instituțiile participante se numără cinci universități din top zece britanic, două universități britanice din top 20 mondial, precum și două treimi dintre universitățile renumite pentru cercetare din faimosul “Russell Group”.

Târgul include webinarii și Masterclass-uri live cu experți și cu foști sau actuali studenți din Marea Britanie. Înscrierea este gratuită.

Pe lângă târgul de acum, un altul este programat pentru 13-25 februarie 2022 – Study UK: Meet the Universities.

Foto: © AviahuismanphotographyDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like