Tinerii de la USR și PLUS au inițiat o petiție online pentru susținerea educației sexuale în școli: “Suntem țara europeană cu cea mai mare rată de mame adolescente”

1233 citiri
Tinerii de la USR și PLUS au inițiat o petiție publică pentru stoparea modificării, inițiată de PSD și PNL, a legii care asigură educația sexuală în școli, avertizând că România este țara europeană cu cea mai mare rată de mame adolescente, multe având vârste de sub 15 ani.

Petiția inițiată de Generația PLUS:

“PNL și PSD se aliază împotriva educației sexuale în școli și a sănătății tinerilor!

După ce Președintele Iohannis a promulgat legea care prevede cel puțin un curs de educație sexuală în școli, o dată pe semestru, deputatul Robert Sighiartău (31 de ani, PNL) inițiază un amendament susținut de PSD, care stipulează că elevul va avea nevoie de „acordul scris al părinților sau reprezentanților legali” și propune schimbarea specificului materiei.(…)”

 

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii
 1. Civilizatia umana s-a dezvoltat in cursul a sute de mii de ani pana in 2020, an in care aceasta nu mai poate exista fara o educatie sexuala obligatorie a tuturor elevilor. Sa intelegem ca tinerii de la USR++ au rezolvat toate problemele din Romania, ultima ramanand educatia sexuala. Au rezolvat pe rand toate problemele din sistemul de sanatate, toate spitalele sunt moderne, medicii nu mai pleaca din tara, sistemul de educatie este modern, toate scolile nu mai au toaleta in curte, toate clasele au cate 12-14 calculatoare pentru elevi, pe scurt toti romanii traiesc intr-o epoca in care “ia uitați ce belșug se întrevede”.
  Daca la participarea la orele de religie elevul are nevoie de acordul scris al parintilor, orele de educatie sexuala sunt impuse si nu pot fi evitate, pentru a fi in rand cu tarile europene.

 2. Suntem țara cu tineri frumoși.
  Să o păstrăm așa.
  Nu tot ce e de import e bun. Nici din Est, nici din Vest.
  Tinerii stiu deja mai multe despre sex decât despre istoria Europei.
  Lobby ul ideologic si politic nu au ce căuta în educație.
  Căutați în altă parte marfă…

  1. Ati vazut o lectie dintr-un astfel de manual din tarile nordice? Eu am vazut la clasa I. Grotesc. Imagini grafice explicite cu acte intime intre persoane de acelasi gen. Si prezentate ca fiind ceva normal, nu ca apartinand unei minoritati. Este incredibil. Asta vreti? Nu sunt persoana religioasa, nu am conceptii invechite, sunt un om tolerant, care aceepta ca fiecare face cu viata lui, cata vreme nu aduce lezare celui din jur. Nu putem sa promovam asa ceva in manuale la o astfel de disciplina. Veti spune ca nu vor fi imagini si explicatii de acest gen, ci doar strict anatomice. Pai si atunci ce rost mai are anatomia omului din scoala? Ca e suficienta pt.a intelege reproducerea, nasterea. Iarasi veti spune ca e nevoie de elemente de sanatate, de contraceptie. Dar avem deja educatia pentru sanatate. Asa ca nu mai bateti campii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Studenții de la Fizică au încercat să “spargă” prima aplicație în limba română de recunoaștere vocală și facială / Proiect de cercetare pentru verificarea identității

Studenții de la Facultatea de Fizică a Universității din București au încercat să înșele prima aplicație în limba română de recunoaștere vocală și facială. O echipă internațională de cercetare lucrează…
Vezi articolul

Cum a dezinformat Ecaterina Andronescu în 2009 Guvernul și în 2019 Parlamentul: “Nu am desființat niciodată şcoala profesională!”. Școlile de Arte și Meserii au fost desființate de Ecaterina Andronescu

Ministrul Educației a cerut parlamentarilor să nu o mai acuze că a desființat școala profesională în 2009. ”Nu am desființat niciodată școala profesională, așa încât vă rog să vă opriți”,…
Vezi articolul