Teste de antrenament – Setul 2. Ministerul a publicat noile teste pentru Bacalaureat 2020

121.027 de vizualizări
Etapa specială a Bacalaureatului
Sursă foto: Pixabay.com
Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare a publicat noile teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a și a XII-a.

Testele “respectă modelul subiectului de examen”, au fost realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare – instituția din minister care concepe subiectele tuturor examenelor – și au obiectiv “de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene”.

UPDATE: Baremele pentru testele de antrenament, BAC 2020 – Setul 2, au fost publicate de minister

Teste de antrenament – Bacalaureat – setul 2 – 22.04.2020


15 comments
  1. Aceste subiecte propuse de minister sunt o insulta pentru noi cei dea 12 unde dracu va este respectul fata de noi in plm nu va este rusine am vazut in testele propuse si materie din sem. 2 chit ca acest cica a fost scos din programa de bac de anul acesta voi la ce va-ti ganditi cand ati propus aceste teste
    Mai mult ca sigur ati vrut doar renceperea scolilor si terminarea examenelor pentru cei de-a 12 si a 8 ca sa o luati de la capat la anu

  2. Va bateti joc de noi! La matematica M2 subiectele sunt destul de grele! Pe langa ca nu am fost la scoala de cateva luni, la pregatire dupa ore, mai si publicati subiecte grele. Probabil ministerul vrea ca probabilitatea la bac sa fie de 20%.. In loc sa fiti mai buni avand in vedere ceea ce se intampla…. DEZAMAGITOR!

  3. Pentru mine e clar ca scoala nu se poate face “la distanta” Cea mai buna dovada e calitatea absolventilor de la “Spiru Haret”.Contactul profesor-elev/student este fundamental,daca vrem performanta…Sper sa revenim cat mai curand la normalitate!

  4. La matematică m2 subiectele grele, la geografie s-a scos un subiect foarte usor si a fost inlocuit cu altul mai greu…materie redusa ( cu o lecție-2 ) subiectele mai grele…revizuiti pentru BAC, am fost doar cateva luni la scoala.

  5. Nu era vorba ca sem 2 nu intra la bac…. adică la geografie…. horror!!! Subiectul 3… nici nu a fost predat nimic din ce e acolo … wtf??

    1. Ei cred ca vor ca procentul de promovabilitate sa scada anul asta, altfel nu imi explic… Prea mult stre generat de bacul asta, nu pot fii si ei indulgenti macar anul asta?!

  6. Daca noua programa pentru BAC se limiteaza la materia din Semestrul I, de ce testele includ si restul materiei (din Semestrul 2)? Ce rost are sa sa fac aplicatii pe Romania postbelica, respectiv comunism.. daca nu o sa primesc la examen un astfel de subiect?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like