Un asistent universitar titular, fiul președintelui consiliului de administrație al Universității “Nicolae Titulescu”, și-a dat demisia după ce a folosit un limbaj vulgar cu studentele sale pe TikTok

7.645 de vizualizări
Foto: Facebook.com – Universitatea Nicolae Titulescu
Constantin Marc Neagu, asistent universitar titular la Facultatea de Drept din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București, și-a dat demisia, după ce un live publicat pe Tik Tok în care se adresează vulgar unor studente a ajuns la conducerea universității, scrie Clujust.ro. Asistentul universitar este fiul președintelui consiliului de administrație al Universității, Ioan Neagu.

Constantin Marc Neagu, asistent universitar titular la facultatea de drept a Universității Nicolae Titulescu din București și-a dat demisia din funcție în data de 18 ianuarie 2023, potrivit publicației Clujust.ro, care citează poziția oficială a Universității.

Asistentul universitar titular a vorbit vulgar cu studentele sale într-un live pe Tik Tok.

Conducerea Universității transmite: “Aducem la cunoștință persoanelor interesate că, la data de 19 ianurie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universității Nicolae Titulescu din București demisia sa din funcția deținută, fără preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetării raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu. Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic și aduce la cunoștinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări privind un asemenea tip de comportament, a transmis universitatea.

Constantin Neagu este autor al cărților de drept ”Teorie și practică execuțional penală” și ”Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”, potrivit sursei citate.

El este fiul președintelui Consiliului de administrație al Universității Nicolae Titulescu din București, Ion Neagu, avocat în domeniul penal și a reprezentat nume grele cum ar fi Ovidiu Tender, Miron Cozma, Dan Ioan Popescu.

Sursa: www.univnt.ro

Revenind la asistentul universitar, Constantin Neagu, acesta este titular pe post abia din februarie anul trecut. Inițial a avut “contract de muncă pe durată determinată, prelungit anual, în intervalul 1.10.2016 – 21.02.2021, nefiind angajat ca titular în funcția de asistent”, transmite conducerea Universității, la solicitarea publicației Clujust.ro.

“În această perioadă domnul Constantin Marc Neagu a avut calitatea de doctorand al universității, desfășurându-și activitatea ca asistent de cercetare, conducând seminare la anul IV. În perioada 22.02.2021 – 18.01.2023, domnul Constantin Marc Neagu a fost angajat cu contract de muncă pe durată nedeterminată, deoarece a devenit asistent titular.”

Publicația Clujust.ro menționează că foști studenți îl acuză pe Constantin Neagu că ar fi avut și în trecut abateri similare. Conducerea Universității spune că “în perioadele menționate mai sus niciodată nu a fost suspendat din activitate și, în mod implicit, nu a revenit în universitate după suspendare”.

Numele lui Constantin Neagu a mai fost implicat într-un scandal după ce, în 2011, i-a împrumutat mașina unui prieten care băuse și nu avea permis auto. Constantin Neagu se afla pe locul din dreapta șoferului, când mașina a acroșat pe Calea Victoriei, în centrul Capitalei, 3 mașini parcate și un taxi care avea doi clienți înăuntru. Şoferul fără permis era fiul consilierului local PDL Tulcea, Nicolae Florin, a fost testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 0,32 mg/l în aerul expirat.


3 comments
  1. Ce l recomanda pe post,ce doctorate are,cum a obținut gradele didactice……?Răspunsul este simplu pilele,relațiile și influența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

OFICIAL În două săptămâni, inspectoratele școlare trebuie să trimită Ministerului Educației lista școlilor incluse în programul „Masă sănătoasă” / Abandonul școlar, numărul crescut de burse sociale și rezultatele slabe de la examenele naționale, printre criteriile generale de selecție

În termen de două săptămâni, inspectoratele școlare trebuie să trimită Ministerului Educației lista școlilor incluse în programul „Masă sănătoasă”, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Este vorba despre ordinul…
Vezi articolul
inscriere DSBU

Definitivat 2024. Programa de examen pentru educatorii și puericultorii din creșe și grădinițe a fost publicată în Monitorul Oficial. Descarcă bibliografia pe care o au de pregătit candidații la limba română, literatură pentru copii și metodică

Programa de examen pentru candidații la sesiunea 2024 a Definitivatului, educatori-puericultori, a fost publicată în Monitorul Oficial, printre alte 39 de programe pentru discipline dintr-o listă aprobată prin ordin de…
Vezi articolul