Universitatea de Medicină “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca oferă personalului medical suport psihologic, în contextul pandemiei COVID-19

100 de vizualizări
Foto: Facebook.com UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca
“În această perioadă în care contribuția fiecăruia dintre noi este importantă pentru depășirea situației generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicină și Farmacie ‘Iuliu Hațieganu’ Cluj-Napoca sprijină personalul medical şi prin specialiștii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică”, anunță rectorul instituției de învățământ superior, Anca Dana Buzoianu.

Echipa este formată din cadre didactice ale universității, profesioniști în domeniul sănătății mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică în intervalul orar 8:00-20:00, informează UMF Cluj-Napoca, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiștii universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro. Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea ședințelor de consiliere în termen de maximum 12 ore.

Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul universităţii www.umfcluj.ro.

Pentru situațiile urgente survenite în intervalul orar 20:00-7:00, se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200.

“Comunitatea academică medicală clujeană are grijă de profesioniştii noştri. În astfel de momente, mai mult decât oricând, putem să fim uniți și să sprijinim sistemul medical în eforturile depuse pentru salvarea de vieți. Împreună, să trecem cu bine prin această încercare”, se arată în mesajul semnat de rectorul Universității de Medicină “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Anca Dana Buzoianu.

Foto: Facebook.com/ UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Temele noului an universitar, paralele cu discursul ministrei. În loc de politizare, hărțuiri sexuale, doctorate cu frecvență redusă, pericolul incendiilor în cămine, reguli etice diluate și rezultate slabe pe plan internațional, Ligia Deca le-a vorbit studenților despre performanță, olimpici, capacitatea României pe viitor, francofonie și fenomene meteo

Anul universitar 2024-2025, deschis la Universitatea Politehnica București de ministra Educației, Ligia Deca, în pregătirile sale pentru viitoarele alegeri parlamentare, este primul în care regulile introduse de noua Lege a…
Vezi articolul

Rectorul Marilen Pirtea, legat de tăierea din finanțarea prin PNRR pentru universități: România va rata șansa de creștere și dezvoltare fără potențarea universităților, epicentrele ecosistemelor urbane mari / Tinerii din România vor susține piața muncii din vest

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, a atras atenția într-o postare pe Facebook că „România are acum o șansă mare de creștere și dezvoltare, pe care o va…
Vezi articolul