Unul din trei angajați ai Ministerului Educației nu este vaccinat, anunță instituția

2.641 de vizualizări
Foto: INQUAM Photos – Adriana Neagoe
Rata generală de vaccinare a angajaților din aparatul propriu al Ministerului Educației este de 66% din totalul celor 444 angajați în aparatul central, potrivit unui comunicat de presă.

Raportat la personalul care deține funcții de conducere, ponderea celor vaccinați este de peste 93%.

Ministerul Educației a solicitat astăzi, 29 octombrie, afișarea ponderii personalului propriu vaccinat pe site-urile inspectoratelor școlare județene, pe site-ul fiecărei unități și instituții de învățământ și al fiecărei unități conexe.

Acest lucru se va face numeric și procentual, raportat la număr total de angajați, cu respectarea tuturor reglementărilor GDPR, precizează ministerul.

În întreg sistemul, procentul de angajați vaccinați este de 66,5%, potrivit ministrului Educației.


1 comment
  1. Aceasta este cea mai mare problema din invatamant? Faptul ca nu sunt profesorii vaccinati este primordial in sistemul de invatamant! Restul nu mai conteaza, daca vom fi vaccinati 100 % “va curge lapte si miere” in invatamant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Aplicaţia chineză TikTok “reprezintă un risc de contraspionaj”, acuză doi senatori americani, care cer analizarea riscurilor de securitate ale aplicației populare și printre adolescenții din România

Doi influenţi senatori americani au cerut joi administraţiei americane să analizeze ameninţările pe care le-ar putea reprezenta aplicaţia chineză de video sharing TikTok, populară în rândul adolescenţilor din SUA, temându-se…
Vezi articolul