UPDATE Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, își însușește în discursul public un citat din James Freeman Clarke, fără să precizeze autorul

147 de vizualizări
Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea

UPDATE: Ministrul Cercetării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a transmis o precizare potrivit căreia în discursul susținut marți a atribuit citatul unuia dintre mentorii săi.

Într-adevăr, așa cum rezultă din înregistrarea video, Sebastian Burduja a spus: „Închei cu ceea ce unul dintre mentorii mei mi-a spus la un moment dat, și anume că diferenţa dintre un politician şi un lider este simplă: politicienii se gândesc la următoarele alegeri, iar liderii se gândesc la următoarele generaţii”.

În citatul publicat de Agerpres și preluat de G4Media.ro în știrea inițială nu apărea partea „închei cu ceea ce unul dintre mentorii mei mi-a spus la un moment dat”.

Totuși, într-un articol publicat în anul 2014 în Adevărul, semnat de Sebastian Burduja, apare citatul respectiv fără nicio atribuire.

Știrea inițială: Liberalul Sebastian Burduja, ministru al Digitalizării în guvernul Ciucă, a folosit, marți, din nou, într-un discurs public, un citat din James Freeman Clarke, fără nicio precizare la autor.

Citește articolul complet pe G4Media.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

LISTA Creștere de aproape 10 ori a numărului localităților în care rata de incidență a sărit de 3 la mie, într-o singură săptămână. Printre ele – Cluj-Napoca, Brașov și Oradea. În acestea școala rămâne deschisă pe baza ratei de vaccinare a profesorilor

În prima zi de școală din acest an calendaristic, 3 ianuarie 2022, erau 15 localități pe lista celor cu rata de incidență de peste 3 la mie, potrivit datelor Ministerului…
Vezi articolul