Urmează cea mai scurtă săptămână de școală din acest an școlar – elevii revin la cursuri pentru doar două zile

28.667 de vizualizări
Foto: © Annanahabed | Dreamstime.com
Cea mai scurtă săptămână de școală din acest an școlar este săptămâna 28 noiembrie – 2 decembrie, care are doar două zile de cursuri pentru elevi – 28 și 29 noiembrie. Este săptămâna în care zilele libere legale de 30 noiembrie – Sfântul Andrei, 1 decembrie – Ziua Națională a României au fost completate de ziua de 2 decembrie, stabilită ca zi liberă de Guvern încă de iarna trecută.

Conform calendarului anului școlar 2022-2023 aceasta este cea mai scurtă săptămână de școală.

După cele trei zile liber și după weekendul următor, elevii revin la școală pe 5 decembrie pentru încă 14 zile de cursuri până la finalul Modulului 2 și implicit până la Vacanța de iarnă, care începe pe 23 decembrie și se termină pe 8 ianuarie.

Concret, Modulul 2 de cursuri a început luni, 31 octombrie 2022, și se încheie joi, 22 decembrie 2022.

Modulul 3 de cursuri începe luni, 9 ianuarie 2023, și durează până vineri, 3 februarie 2023, respectiv vineri, 10 februarie 2023, sau vineri, 17 februarie 2023, la decizia inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, după caz. Vedeți aici calendarul anului școlar pentru fiecare județ în parte.

Pentru a putea fi la îndemână şi mai util, Edupedu.ro a pus într-o formă simplă calendarul anului şcolar 2022-2023, astfel încât să poată fi descărcată, salvată în calculator sau chiar imprimată.

Reamintim că ziua liberă de 2 decembrie va fi recuperată de elevi și profesori până pe 21 decembrie, prevede un document al Inspectoratului Școlar Sibiu

Foto: © Annanahabed | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING Școlile și grădinițele vor fi închise încă 2 săptămâni în București. Incidența cazurilor de coronavirus este 3,91. Prefectul Capitalei: Singura decizie normală și firească în Comitet era ca activitățile școlilor să continue în sistem online

Toate școlile și grădinițele de stat sau private rămân închise încă 2 săptămâni în București, cu activitate exclusiv online. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Municipal pentru Situații…
Vezi articolul