USR a cerut ca proiectul privind publicarea tezelor de doctorat să fie pus pe ordinea de zi în Camera Deputaților: ”PNL, PSD și UDMR s-au opus / Îl doare foarte tare pe premierul Nicolae Ciucă”

207 vizualizări
Nicolae Ciucă / Foto: Ilona Andrei – G4Media.ro
USR a solicitat punerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor a proiectului privind publicarea tezelor de doctorat pe pagina Ministerului Educaţiei şi la Biblioteca Naţională, însă, în şedinţa Biroului permanent, PNL, PSD şi UDMR s-au opus, a afirmat liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, adăugând că reprezentanţii partidelor din coaliţie „preferă să nu se discute acest subiect în Parlament” pentru că „îl doare foarte tare” pe premierul Nicolae Ciucă, scrie G4Media.ro.

„USR a cerut introducerea pe ordinea de zi a proiectului 150/2022. Este un proiect al USR prin care cerem un lucru simplu: publicarea tezelor de doctorat pe pagina Ministerului Educaţiei şi publicarea la Biblioteca Naţională a României pentru a pune capăt discuţiilor despre plagiate, mai ales despre plagiatele politicienilor. Pentru că vedem că de luni de zile toată lumea caută doctoratul domnului Ciucă, doctoratul domnului Bode, lucrarea domnului Grindeanu şi ele au dispărut. Asta ar ajuta pe toată lumea, ar reda încrederea în mediul academic românesc, simplu fapt al publicării pe site-ul Ministerului Educaţiei şi publicarea la Biblioteca Naţională, unde ar putea fi consultat oricând de către oricine”, a spus Moşteanu, luni, la Parlament.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Inteligența Artificială. Parlamentul European cere ca roboții de chat folosiți de companii să fie dublați de angajați: “Oamenii trebuie să poarte întotdeauna răspunderea finală”

Membrii Parlamentului European au votat miercuri o rezoluție care cere reguli mai stricte în privința protecției consumatorilor și a supravegherii deciziilor luate de sistemele de inteligență artificială, potrivit unui comunicat…
Vezi articolul