VIDEO Liceenii din SUA, despre cum vor rata anul acesta balul și ceremonia de absolvire: „Am ajuns în această lume după 9/11 și terminăm liceul în timpul unei pandemii”

631 de vizualizări
FOTO: captura BBC
Într-un clip video numit „Dragă promoție 2020” mai mulți tineri care sunt în an terminal la liceu, în Statele Unite, au transmis câte un mesaj înregistrat pentru colegii lor. În Statele Unite absolvirea liceului este legată strâns de două evenimente foarte importante: balul de absolvire și ceremonia de absolvire, ambele fiind, cel mai probabil, anulate în acest an.

Provocarea a pornit de la un licean din statul Indiana, scrie BBC. Tânărul le-a scris pe Twitter colegilor dacă sunt interesați de un telefon video prin care să spună câteva cuvinte despre această perioadă.

Mesajul a avut succes, așa că adolescentul a lansat clipul pe net, iar elevii au ajuns pe site-urile de știri din întreaga lume.

FOTO: captura BBC


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Inspectoratul Școlar Mureş, obligat de instanţă să includă Liceul Universității de Medicină  „George Emil Palade” în reţeaua şcolară / Decizia nu este definitivă

Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Mureş a obligat, vineri, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Mureş să emită un act administrativ de includere în reţeaua şcolară a Liceului UMFST, înfiinţat…
Vezi articolul