VIDEO Patriarhul Daniel și Președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, au aplaudat un discurs de tipul celor de la AUR: „Să ne luăm libertatea înapoi, ca să ne putem lua țara înapoi”

2.639 de vizualizări
Foto: captură Youtube
La Congresul studențesc de la Putna, din 16 august, s-au adunat zeci de tineri și preoți, invitați speciali fiind Patriarhul Daniel, dar și președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. Discursurile religioase și naționaliste rostite în cadrul evenimentului au culminat cu mesajul rostit de istoricul Silvian Emanuel Man, președintele de onoare al Ligii Studenților Iași, scrie G4Media.ro.

Cu un discurs de tipul celor rostite de reprezentanții AUR, Silvian Emanuel Man a fost aplaudat cu mult zel de Ioan Aurel Pop, precum și de patriarh.

Silvian Emanuel Man le-a transmis tinerilor prezenți la eveniment că „înaintașii noștri, în vremuri de prigoană, erau mai liberi decât mulți din zilele noastre” și i-a îndemnat: „Să ne luăm libertatea înapoi, ca să ne putem lua țara înapoi”.

Citește articolul complet și vezi imaginile video pe G4Media.ro.

8 comments
 1. Extraordinar ce au putut face patriarhul și președintele academiei romane.. Nu va e rușine? Ce-ar fi trebuit sa facă la asa cuvinte? Sa îl dea cu dezinfectant, sa i pună o masca?
  RUȘINE SA VA FIE!

 2. Pacat, mare pacat ca preluati un articol de pe g4media si il publicati cu tot cu titlul aberant pe acest site. Va credeam putin mai seriosi si informati. Ati fost la Putna in aceste zile? Stiti ce tineri minunati s-au intalnit acolo si cat de mult isi doresc ei sa faca ceva concret pentru tara asta? Cu siguranta raspunsul este nu. Dar eu am fost si am vazut bucuria ,implicarea, dragostea si entuziasmul lor. Cred ca astea deranjeaza foarte mult pe cei care scriu astfel de articole. Iar Putna a devenit in ultimul timp un adevarat centru cultural al tarii. Aici e cinstit mereu Mihai Eminescu, Zoe Dumitrescu Busulenga, Ciprian Porumbescu si toti cei care au infaptuit ceva pentru aceasta tara minunata. Cinste lor pentru credinta,curajul de care dau dovada, pentru dragostea de neam si tara cu care ne insufletesc si pe noi, cei simpli!

 3. Dar cand ziceau treaba asta cei din pd l si usr nu i ati auzit sau nu se pune la astia? Cu din astia ca voi s a dus tara de rapa. Cand cineva vrea binele tari sariti pe el ca niste tradatori ce sunteti.

 4. Articol lipsit de corectitudine! Discurs magistral a avut Emanuel Man! Nu mai scoateți din context informațiile!

 5. Aplauze si de la mine pentru prostiile debitate :)).

  >> Nu mai facem această manifestație în Imperiul Austro-Ungar
  Deci Putna a fost in Imperiul Austro-Ungar? Sau au dat adunarea la Putna ca sa nu mai fie in Imperiul Austro-Ungar??

  >> țara noastră, dar care, din păcate, astăzi nu ne mai aparține
  Cine ti-a furat ma tara? PSD, PNL sau LGTB? Ca nu se intelege … :)).

  >> să ne luăm cu adevărat țara înapoi
  Visand la talibanizarea Romaniei …

  Unde o fi vazut asta cancel culture in RO?
  O fi fost anulat Dragnea la parnaie? Sau il plange pe crestinul Trump anulat pe Facebook? Crestinii legionari sau intelectualii nazisti?
  Conspirationistii si anti-vaccinistii sunt mai degraba adulati decat anulati.

  Discurs de ev mediu.

 6. Destul de vagă informația.
  Ca și presupusul ,,derapaj” al celor doi.

  Să înțelegem că ideilor naționaliste sunt ,,indezirabile” in aceste vremuri?
  Un istoric ar trebui să susțină că ,, naționalismul” este caduc si trebuie extirpat din gândirea contemporană?

  Să fie cu iertare dar edupeedu tinde să se transforme intr-o publicație de tip clickbite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cîmpeanu, despre cum se va desfășura școala din 8 noiembrie, fizic sau online: În mod clar mergem către o decizie descentralizată / Incidența din localități și rata de vaccinare a profesorilor, posibile criterii / Anunțul oficial, vineri, 5 noiembrie – VIDEO

Decizia modului în care se va relua școala de pe 8 noiembrie încolo ar putea fi luată descentralizat de către fiecare unitate de învățământ în parte, în funcție de incidența…
Vezi articolul