Vlad Voiculescu: În momentul acesta, dacă un elev locuiește într-o localitate care e carantinată, atunci nu vine la școală

7.044 de vizualizări
Foto: Gov.ro/Radu Badoiu
În momentul acesta, dacă un elev locuiește într-o localitate care e carantinată, atunci nu vine la școală, a declarat duminică seară ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta a fost întrebat de jurnaliști, după ce a fost în vizită la Institutul Matei Balș, ce se întâmplă luni cu copii care locuiesc în localități aflate în carantină și trebuie să meargă la școli care nu sunt în carantină, cum este cazul elevilor din Ilfov, care ajung la școli din București.

„În principiu, carantina are reguli clare și nu există o excepție pentru elevii din localitatea respectivă. Dacă situația aceasta durează, adică elevi care studiază, care merg la școală într-o localitate care nu este în carantină, probabil că trebuie să ne gândim la o soluție împreună cu Ministerul Educației.

În momentul acesta, dacă un elev locuiește într-o localitate care e carantinată, atunci nu vine la școală”, a spus Voiculescu.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: gov.ro


3 comentarii
  1. Probabil ca se va face online pentru cei din alte localități. Normal ar fi fost ca măcar copiii pana la clasa a opta sa fi urmat scoala cât mai aproape de domiciliu.

  2. Hăăă?! De când? Unde era scris?
    Și deși sună “decent” școala nu pune la dispoziție ore online… Pt defavorizații din alte localități…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ana-Maria, elevă în clasa a VIII-a: „Nu e în regulă că unii profesori se axează pe ce știu elevii pe de rost. Îmi pun o notă doar ca să spună că mi-au pus o notă, iar peste câteva luni eu nu mai știu absolut nimic și lor nu le mai pasă de ceea ce știu eu sau nu”

Anamaria, elevă în clasa a VIII-a, spune că după opt ani de școală și peste un an de învățat în sistem online, ar „fugi” de sistemul educațional românesc. Întrebată la…
Vezi articolul