WhatsApp va permite utilizatorilor să intre oricând într-o conferință video

338 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Aplicația WhatsApp va permite utilizatorilor să intre oricând într-o conferință video, potrivit profit.ro. Până acum, toate persoanele care doreau să participe la o conferință video pe WhatsApp erau nevoite să fie prezente și să intre încă de la început, deoarece, după inițierea apelului, nu mai era posibilă adăugarea altor participanți.

Utilizatorul care dorește să intre pe parcurs într-o conferință video, va putea vedea cine sunt participanții înainte să dobândească acces. WhatsApp va afișa, în acest sens, un ecran de prezentare vizibil celor care urmează să intre în conferință.

Există și opțiunea de ignorare a unei invitații de participare, însă aceasta un duce la refuzul definitiv. Dacă o persoană nu dorește să fie prezentă la conferință apasă butonul Ignore, iar în situația în care se răzgândește, poate intra în conferință ulterior. Noua facilitate, care aduce flexibilitate pentru comunicarea video cu WhatsApp, va fi implementată pe parcursul următoarelor săptămâni.

Această adaptabilitate este acum oferită de majoritatea aplicațiilor specializate în comunicare video, însă a fost făcută celebră de Zoom. Astfel, Zoom a popularizat sistemul de acces pe baza unei invitații cu link.

Foto: Pixabay.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cîmpeanu, apostrofat de Ciucă după ce a spus că nu e nicio legătură între calitatea educației și toaleta din curtea școlii: Aceste toalete nu trebuie să mai existe în România anului 2024. Mi se pare absolut incredibil

Grupurile sanitare din curtea școlii nu trebuie să mai existe în România anului 2024, a declarat premierul Nicolae Ciucă. Acesta a spus că i-a atras atenția ministrului Cîmpeanu pentru declarația…
Vezi articolul