WhatsApp va permite utilizatorilor să intre oricând într-o conferință video

324 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Aplicația WhatsApp va permite utilizatorilor să intre oricând într-o conferință video, potrivit profit.ro. Până acum, toate persoanele care doreau să participe la o conferință video pe WhatsApp erau nevoite să fie prezente și să intre încă de la început, deoarece, după inițierea apelului, nu mai era posibilă adăugarea altor participanți.

Utilizatorul care dorește să intre pe parcurs într-o conferință video, va putea vedea cine sunt participanții înainte să dobândească acces. WhatsApp va afișa, în acest sens, un ecran de prezentare vizibil celor care urmează să intre în conferință.

Există și opțiunea de ignorare a unei invitații de participare, însă aceasta un duce la refuzul definitiv. Dacă o persoană nu dorește să fie prezentă la conferință apasă butonul Ignore, iar în situația în care se răzgândește, poate intra în conferință ulterior. Noua facilitate, care aduce flexibilitate pentru comunicarea video cu WhatsApp, va fi implementată pe parcursul următoarelor săptămâni.

Această adaptabilitate este acum oferită de majoritatea aplicațiilor specializate în comunicare video, însă a fost făcută celebră de Zoom. Astfel, Zoom a popularizat sistemul de acces pe baza unei invitații cu link.

Foto: Pixabay.com

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Integrarea școlară și socială a copiilor cu autism – eveniment organizat pe 5 februarie de Federația pentru Persoanele cu Tulburări din Spectrul Autist și Teatrul Național București

Integrarea școlară și socială a persoanelor cu tulburări din spectrul autist reprezintă subiectul conferinței organizate marți, 5 februarie 2019, de FEDRA și Teatrul Național ”I.L Caragiale” București. Evenimentul se numește ”Împreună…
Vezi articolul