Cinci licee din București vor face ore online, pentru că au cazuri confirmate de Covid-19, anunță Prefectura Capitalei

6.263 de vizualizări
Foto: © Tetiana Soares | Dreamstime.com
Cinci licee din București vor trece treptat, în această săptămână, la învățământ online, potrivit hotărârii Consiliului Municipiului București pentru situații de urgență.

Pentru Liceul Tehnologic Special nr. 3 şi Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” suspendarea cursurilor este prevăzută de luni, 31 ianuarie, până pe data de 9 februarie.

Colegiile Naţionale “Ion Creangă” şi “Grigore Moisil” intră în online de marţi, 1 februarie, şi până pe data de 10 februarie, iar Colegiul Naţional “Aurel Vlaicu” de miercuri, 2 februarie, şi până pe 11 februarie.

Totodată, cursurile cu prezenţă fizică sunt suspendate de marţi până pe 10 februarie pentru grupele de nivel preşcolar din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 163, se arată în hotărârea CMBSU. 

Reamintim, până acum un singur liceu din București, Colegiul Național I. L. Caragiale are cursurile cu prezență fizică suspendate până pe 2 februarie.

Foto: © Tetiana Soares | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Criteriile de preselecție pentru proiectele prin care profesorii și elevii pot participa gratuit la concursurile naționale 3DUTECH / Înscrierile sunt deschise până pe 29 Mai pentru toți elevii și profesorii, indiferent de specializare, județ sau tipul școlii

La cererea elevilor și profesorilor, înscrierile în concursurile naționale 3DUTECH rămân deschise până pe 29 Mai, anunță organizatorii într-un comunicat de presă. Participarea este gratuită, iar concurenții au șansa să…
Vezi articolul

Diplomele profesorilor din județul Vaslui vor fi verificate de Inspectoratul Școlar, după cazul profesoarei de limba româna acuzată că şi-ar fi falsificat actele de studii, în baza cărora a obţinut toate gradele didactice

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui au solicitat verificarea tuturor documentelor de studii ale salariaţilor din unităţile de învăţământ din judeţ, după ce recent viceprimăriţa din comuna Codăeşti, care este…
Vezi articolul