Cinci licee din București vor face ore online, pentru că au cazuri confirmate de Covid-19, anunță Prefectura Capitalei

6.253 de vizualizări
Foto: © Tetiana Soares | Dreamstime.com
Cinci licee din București vor trece treptat, în această săptămână, la învățământ online, potrivit hotărârii Consiliului Municipiului București pentru situații de urgență.

Pentru Liceul Tehnologic Special nr. 3 şi Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” suspendarea cursurilor este prevăzută de luni, 31 ianuarie, până pe data de 9 februarie.

Colegiile Naţionale “Ion Creangă” şi “Grigore Moisil” intră în online de marţi, 1 februarie, şi până pe data de 10 februarie, iar Colegiul Naţional “Aurel Vlaicu” de miercuri, 2 februarie, şi până pe 11 februarie.

Totodată, cursurile cu prezenţă fizică sunt suspendate de marţi până pe 10 februarie pentru grupele de nivel preşcolar din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 163, se arată în hotărârea CMBSU. 

Reamintim, până acum un singur liceu din București, Colegiul Național I. L. Caragiale are cursurile cu prezență fizică suspendate până pe 2 februarie.

Foto: © Tetiana Soares | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Trecerea claselor în online este decisă de Consiliul de Administrație al școlii, doar închiderea școlii are nevoie de avizul CJSU, potrivit Ministerului Educației. Instrucțiune către școli care prevede testarea elevilor în a 8-a zi, fie la școală, fie la DSP

Trecerea claselor sau grupelor de copii, în online, este decisă de Consiliul de Administrație al școlii și doar închiderea întregii unități de învățământ are nevoie de avizul Comitetului Județean pentru…
Vezi articolul