Abonamente anuale gratuite la transport pentru elevii din București, anunță Societatea de Transport București

2.377 de vizualizări
Foto: Pexels.com
Elevii din București beneficiază de astăzi de abonamente metropolitane gratuite, pe durata întregului an școlar, „eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie”, potrivit unui comunicat al Societății de Transport București. 

„Începând de miercuri, 13.04.2022, Societatea de Transport București STB SA pune la dispoziția elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenților abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an școlar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie”, conform sursei citate anterior.

În comunicat se arată că beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt:

  • elevii claselor 0-XII;
  • elevii școlilor profesionale;
  • elevii școlilor postliceale;
  • elevii și studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii. 

„Facilitatea de reducere cu 50% a prețului abonamentelor este disponibilă pentru studenții înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani”, precizează STB. Aceștia pot achiziționa de la centrele de emitere și reîncărcare STB SA abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Amenzi pentru Colegiul Andrei Șaguna, Colegiul Doctor Ioan Meșotă și Colegiul Grigore Moisil, toate din Brașov, de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării: Este discriminatorie eliminarea din școală a elevilor cu medii sub 7 sau 8

Trei colegii naționale din Brașov au fost amendate astăzi de Consiliul pentru Combaterea Discriminării, pentru eliminarea din școală a elevilor care nu iau medii mai mari de cel puțin 7…
Vezi articolul