Abuzuri la o școală evreiască din Franța. „Ne băteau cu palmele, cu pumnii, cu picioarele” – fost elev

635 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Peste 130 de jandarmi au descins la şcoala evreiască din Bussieres, o mică localitate situată la aproximativ 60 de km de Paris, scrie TVR. 17 membri ai acestei comunităţi ultraortodoxe au fost reţinuţi, iar 7 dintre ei au ajuns în faţa judecătorilor pentru acuzaţii de sechestrare a unor elevi minori, abuzuri, violenţe fizice şi psihice, conform sursei citate.

Aceste fapte ar fi avut loc într-o şcoală a comunităţii, iar cei reţinuţi făceau parte din echipa de profesori şi supraveghetori, potrivit TVR. Presa franceză scrie că printre elevii din mai multe ţări s-ar afla şi elevi români.

Un fost elev al școlii a spus următoarele: „Ne băteau cu palmele, cu pumnii, cu picioarele. Dar nu ne loveau cu alte obiecte”.

Persoanele cercetate au negat acuzaţiile.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cele mai multe posturi netitularizabile din ultimii 11 ani, potrivit datelor Ministerului Educației. Sunt peste 65.800 de posturi pe perioadă determinată / La Titularizare 2023 s-au înscris sub 32.000 de candidați

Pentru anul școlar 2023-2024 au fost scose la concurs cele mai multe posturi pe perioadă determinată pentru profesori. Este vorba de 65.807, conform calculelor pe baza datelor Ministerului Educației. Concret,…
Vezi articolul