Actorul Constantin Dogioiu demis de Teatrul Bulandra. Acum o lună a criticat public conducerea – Cultura la Dubă

630 de vizualizări
Constantin Dogioiu / Foto: Cultura la Duba
Actorul Constantin Dogioiu, în vârstă de 34 de ani, a anunțat azi, într-o postare publică pe facebook, că Teatrul Bulandra, la care era angajat pe o perioadă determinată, nu i-a mai prelungit contractul, deși a primit nota 10 la fiecare evaluare anuală și a jucat în 4 din cele 6 spectacole produse de Bulandra în ultimii 3 ani.

Acesta a scris că dintre 7 angajați pe perioadă determinată, el este singurul căruia nu i s-a mai prelungit contractul, iar celorlalți li s-a prelungit pe o perioadă de 5 luni, nu pe un an, cum era până în prezent.

Concedierea sa vine la doar o lună distanță de când acesta a criticat public conducerea teatrului.

“Teatrul L.S.Bulandra este bolnav. Grav. De cel puțin 10 ani are o tumoră artistică malignă. Undeva, în acest interval de timp, a intrat în metastazare. Și, chiar dacă există zile când mai face câte-un triplu axel, zâmbind…în majoritatea zilelor nici nu își poate lega șireturile de la patine.” – Constantin Dogioiu, actor, 26 iunie 2020, Facebook.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Educația cade pe locul 2 între elementele care creează sentimentul de comunitate între europeni, în opinia românilor – sondaj Eurobarometru / România, pe ultimul loc la valorizarea drepturilor fundamentale și democrației

Educația este pe locul doi între elementele care creează sentimentul de comunitate între cetățenii țărilor din Uniunea Europeană, potrivit ierarhizării făcute de români la finalul anului 2020. Pe primul loc…
Vezi articolul