Ajutor la învățat și la teme: soluția simplă prin care orice elev poate avea rezultate școlare foarte bune în acest an, indiferent de școală sau clasă, chiar și fără meditații (P)

9.317 vizualizări
Soluția completă de învățare SuperȘcoala.ro vine atât în ajutorul elevilor, cât și al părinților, care reușesc să mai amâne astfel intrarea în iureșul costisitor al meditațiilor, sau să pornească lecțiile individuale de la un nivel mult mai ridicat al cunoștințelor. A fost lansată în urmă cu un an și este disponibilă atât ca platforma web, cât și ca aplicație de mobil. Platforma conține în prezent lecții video de matematică, limba română, limba engleză și cursuri de dezvoltare personală pentru părinți și copii, dar și de nutriție.

La fel cum pe alte bine-cunoscute platforme de streaming se pot viziona filme, există o platformă pe care copiii pot urmări lecții de matematică, limba română și limba engleză, toate în format video și în conformitate cu programa școlară în vigoare.

Este vorba despre SuperȘcoala, soluția completă de învățare care vine atât în ajutorul elevilor, cât și al părinților, care reușesc să mai amâne astfel intrarea în iureșul costisitor al meditațiilor, sau să pornească lecțiile individuale de la un nivel mult mai ridicat al cunoștințelor.

Proiectul participă în prezent la programul de accelerare Innovators for Children, dedicat soluțiilor tehnologice care aduc un impact pozitiv pentru bunăstarea copiilor și a adolescenților, prin inovare scalabilă.

Superscoala.ro a fost lansată în urmă cu un an și este disponibilă atât ca platforma web, cât și ca aplicație de mobil.

Ce conține platforma în acest moment:
  • Matematică (clasele III-XII)
  • Limba română (clasele III-VIII)
  • Limba engleză (clasele III-VIII)
  • Dezvoltare personală pentru părinți și copii
  • Curs de nutriție pentru copii, oferit de către Wello

Pe lângă lecțiile video, sunt puse la dispoziție fișe de lucru cu rezolvări pentru consolidare și verificare, jocuri interactive pentru amuzament și exersare, precum și o secțiune de întrebări și răspunsuri după fiecare lecție, pentru a putea cere sau oferi ajutorul la anumite exerciții.

Modul de funcționare este descris în acest tutorial video:

Platforma SuperȘcoala conține și teste grilă, prin care copilul își identifică lacunele și află ce trebuie să învețe sau să își reamintească. În raportul personalizat, la fiecare răspuns incorect sau incomplet sunt sugerate videouri relevante, astfel încât să îi fie cât mai ușor să învețe.

Având în spate o echipă de profesori excepționali, SuperȘcoala este platforma care oferă explicațiile clare și complete de care copilul are nevoie pentru a învăța mai ușor, pentru a îndrăgi materia și a deveni mai încrezător în forțele proprii.

În platformă, copilul nu va găsi doar ce trebuie să învețe, ci și un curs complet despre cum trebuie să învețe eficient și cum își poate gestiona emoțiile la examene.

Accesul se face pe baza unui abonament la un cost modic (29 de lei / luna / materie).

În acest moment, tot programul beneficiază de testare gratuită timp de 7 zile.

Înscrierile se pot face aici: https://superscoala.ro


1 comment
  1. Da; practic doar pentru gimnaziu (cu exceptia matematicii). Deci liceenii, pe care ii intereseaza si alte materii, tot de meditatii depind, la o adica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Proiect susținut de platforma educațională Adservio

Am înlocuit condica de prezență, la ședințele cu părinții crește participarea și e o implicare mai bună în comunitate, elevii au acces imediat la biblioteca virtuală din aplicație, indiferent de scenariul în care suntem: online, fizic sau hibrid – profesoara de română Ramona Șerban, despre digitalizarea educației și debirocratizare

Cu ajutorul tehnologiei digitale, clasele pot fi echipate făcând astfel posibilă educarea copiilor, a tinerilor care vor deveni apoi adulți informați, independenți și cu propria lor viziune. Prin platforma educațională…
Vezi articolul

Lecție de economie ca antidot al populismului. Profesorul Cosmin Marinescu, consilier prezidențial: inflația actuală este de fapt nota de plată pentru politicile monetare și bugetare din pandemie, politici de tip „whatever it takes” / Educația financiară pare să evadeze natural din curricula didactică în favoarea exigențelor realității

Inflația din prezent „extrem de dureroasă” este de fapt „nota de plată” a politicilor duse de state în perioada pandemiei, când au tipărit bani și s-au împrumutat pentru deficite fără…
Vezi articolul