Alexandru Rafila (PSD) cere o carantină la nivel național timp de o lună, cu sprijin de la guvern pentru activitățile afectate. ”Trebuie o reducere a activităților sprijinită de populație / E intolerabil să avem 500 de morți zilnic”

2.713 vizualizări
Alexandru Rafila / Foto: Facebook.com
Alexandru Rafila, principalul comunicator al PSD pe domeniul sanitar, a declarat vineri că e nevoie de o carantină națională de o lună, decisă de comun acord cu patronatele și sindicatele, care să scadă rapid numărul de morți Covid.

Întrebat de ziariști dacă propune o carantină la nivel național, Rafila a spus: ”Da, dar una care să țină cont de realități. Trebuie să fie o reducere a activităților sprijinită de populație, care se face împreună cu participarea celor afectați, explicată și acceptată de comun acord. Noi propunem o lună de solidaritate. Nu trebuie să speriem lumea”.

Rafila a spus că în ultimele zile a avut discuții formale despre pandemie cu reprezentanți ai organizațiilor sindicale, ai principalilor operatori economici și ai mediului de educație.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

3 comments
  1. In Focsani, Ramnicu Sarat si Buzau e plin de covid printre copii. S-au umplut de cand au venit de prin vacante. Parintii ascund adevarul si isi trimit copiii bolnavi la scoala. Testele date prin scoli se fac cu lichidul din pachet dar fara saliva, ca sa nu stea in carantina. Suntem un popor de cretini.

  2. Rafila, dezamagesti. Ocupa-te sa mearga campania de vaccinare si sa se respecte si controleze. Intri in mall ca-n branza cu certificatul altcuiva daca nu ai si o autoritate sa legitimeze. Romanul e inventiv. Stiu familii intregi care refuza sa se vaccineze si isi fac cumparaturile prin interpusi. Acei nevaccinati umbla liberi prin supermarket,vecini,rude,inmormantari, moaste, biserica, petreceri etc. Nu de carantina avem nevoie, ci de reguli mai drastice si convingerea lor sa se vaccineze. Prin ce metoda puteti. Scopul scuza mijloacele.

  3. Masura este foarte buna, dar trebuie dublata de existenta antiviralelor in toate farmaciile.Antiviralele salveaza vieti. Se gasesc peste tot in lume, mai putin in Romania. Este umilitor, ingrozitor ca la noi in tara nu avem cu ce sa ne tratam si oamenii mor pe capete. La noi se sapa gropi cu excavatoarele in loc sa se aduca favipiravir din India. Jalnic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Persoanele care vor să ocupe locuri de muncă, dar nu au finalizat școala primară, gimnaziul sau liceul, pot opta pentru programul gratuit „A doua Șansă” ca să-și finalizeze studiile – Ministerul Educației

Ministerul Educației va asigura, prin programul „A doua șansă”, locuri pentru persoanele care sunt apte de muncă, dar nu au studiile primare sau gimnaziale finalizate, oriunde există această nevoie, a…
Vezi articolul

Ghidul pentru profesori, privind egalitatea de gen, devenit ținta unei campanii de petiții, a fost aprobat și apreciat de Ministerul Educației și respectă prevederile legale la nivel național și european, spune Coaliția pentru Egalitate de Gen

Materialul destinat profesorilor intitulat “Egalitatea de gen – predarea și integrarea în învățământul preuniversitar”, realizat de un grup de cercetătoare și lansat la începutul acestui an școlar, a devenit ținta…
Vezi articolul