Alexandru Rafila (PSD) cere o carantină la nivel național timp de o lună, cu sprijin de la guvern pentru activitățile afectate. ”Trebuie o reducere a activităților sprijinită de populație / E intolerabil să avem 500 de morți zilnic”

2.711 vizualizări
Alexandru Rafila / Foto: Facebook.com
Alexandru Rafila, principalul comunicator al PSD pe domeniul sanitar, a declarat vineri că e nevoie de o carantină națională de o lună, decisă de comun acord cu patronatele și sindicatele, care să scadă rapid numărul de morți Covid.

Întrebat de ziariști dacă propune o carantină la nivel național, Rafila a spus: ”Da, dar una care să țină cont de realități. Trebuie să fie o reducere a activităților sprijinită de populație, care se face împreună cu participarea celor afectați, explicată și acceptată de comun acord. Noi propunem o lună de solidaritate. Nu trebuie să speriem lumea”.

Rafila a spus că în ultimele zile a avut discuții formale despre pandemie cu reprezentanți ai organizațiilor sindicale, ai principalilor operatori economici și ai mediului de educație.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

3 comentarii
  1. In Focsani, Ramnicu Sarat si Buzau e plin de covid printre copii. S-au umplut de cand au venit de prin vacante. Parintii ascund adevarul si isi trimit copiii bolnavi la scoala. Testele date prin scoli se fac cu lichidul din pachet dar fara saliva, ca sa nu stea in carantina. Suntem un popor de cretini.

  2. Rafila, dezamagesti. Ocupa-te sa mearga campania de vaccinare si sa se respecte si controleze. Intri in mall ca-n branza cu certificatul altcuiva daca nu ai si o autoritate sa legitimeze. Romanul e inventiv. Stiu familii intregi care refuza sa se vaccineze si isi fac cumparaturile prin interpusi. Acei nevaccinati umbla liberi prin supermarket,vecini,rude,inmormantari, moaste, biserica, petreceri etc. Nu de carantina avem nevoie, ci de reguli mai drastice si convingerea lor sa se vaccineze. Prin ce metoda puteti. Scopul scuza mijloacele.

  3. Masura este foarte buna, dar trebuie dublata de existenta antiviralelor in toate farmaciile.Antiviralele salveaza vieti. Se gasesc peste tot in lume, mai putin in Romania. Este umilitor, ingrozitor ca la noi in tara nu avem cu ce sa ne tratam si oamenii mor pe capete. La noi se sapa gropi cu excavatoarele in loc sa se aduca favipiravir din India. Jalnic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like