ANUNȚ Echipa de profesori creatori de soft educațional pentru Limba română, Biologie și Fizică, în proiectul Biblioteca școlară virtuală EduLib, se mărește / Onorariu atractiv, programul este flexibil și se lucrează de la distanță. Ce conține portofoliul pentru selecție – termen 25 septembrie (P)

4.021 de vizualizări
Foto: © Volodymyr Tverdokhlib | Dreamstime.com
Profesorii creativi și implicați în dezvoltarea de software educațional sunt cheia digitalizării educației. De aceea, compania Software Imagination &Vision (SIMAVI) lansează invitația celor interesați să se alăture celui mai amplu proiect național de digitalizare a școlii românești din ultima decadă, biblioteca virtuală de lecții EduLib.

Platforma digitală cu Resurse Educaționale Deschise aparține Agenţiei de Administrare a Reţelei Naţionale de Informatică pentru Educaţie şi Cercetare (AARNIEC) și este în construcție în prezent.

SIMAVI angajează profesori de gimnaziu de biologie, fizică, limba română, familiarizați cu utilizarea resurselor digitale la clasă.

Aceștia vor face parte din echipa de experți care elaborează scenarii de lecții digitale pentru biblioteca virtuală națională. Este important de precizat că profesorii selectați vor beneficia de pregătire în scrierea de scenarii de lecții digitale.

Principala cerință în selecția viitorilor colaboratori este ca profesorii să prezinte un portofoliu de minimum 5 lecții digitale pe care le-au folosit până în prezent la clasă. Portofoliul poate conține linkuri către platforma sau platformele în care au creat conținut didactic; poate consta și în fișiere partajate prin Google drive sau orice altă modalitate (creativă) puteți găsi pentru a transmite câteva fragmente din activitatea didactică digitală.

Angajarea se face prin contract de antrepriză, până la sfârșitul anului 2022 și beneficiază de un onorariu foarte atractiv. Programul este flexibil și se lucrează de la distanță.

Portofoliul și CV-ul se trimit pe adresa profesorcreativ@simavi.ro, până în 25.09.2022, inclusiv.

  • Discipline: biologie, fizică, limba română
  • Ciclu: gimnazial
  • Termen limită pentru depunerea aplicațiilor: 25.09.2022
  • Tip contract: antrepriză
  • Contact: profesorcreativ@simavi.ro

Foto: © Volodymyr Tverdokhlib | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


2 comments
  1. majoritatea elevilor nu învață nimic …ei înțeleg softurile acestea că pe o modalitate de a fenta învățarea,memorarea,de cunoștințe…la urma urmei cu ce rămânem după un an școlar??cu ce am memorat!!!restul este pierdere de timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO FOTO „Voi sunteți de vină, Școala e-o ruină!” – Peste 15.000 de profesori au protestat astăzi în București, iar sute de elevi li s-au alăturat în marșul de la Piața Victoriei și până la Parlament. Marți, un nou protest

Peste 15.000 de angajați din sistemul de învățământ s-au adunat joi, de la ora 11:00, în Piața Victoriei, potrivit sindicatelor din Educație. Creșterile salariale ale profesorilor nu sunt prevăzute în…
Vezi articolul

Prodecanul Facultăţii de Teologie, Vasile Răducă: „Am răspuns în calitate de preot ortodox, nu pot să justific nişte lucru pe care Biserica nu le permite”

Prodecanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii Bucureşti, profesorul universitar doctor Vasile Răducă a declarat pentru ştirileprotv.ro că cele trei răspunsuri controversate pe care le-a dat la Radio Trinitas…
Vezi articolul

Oana Moraru: Copiii care intră în grădinițe și clase primare cu probleme de atenție, vocabular sărac, logică dezorganizată, ies din școli și grădinițe tot cu probleme de atenție și de limbaj

“Cât progres se datorează creșterii și dezvoltării naturale? Cât progres vine odată cu programul educațional al școlii?”, scrie Oana Moraru, pedagog și fondator de școală privată, într-un text în care…
Vezi articolul