Aproape 3000 de elevi din județul Alba nu au acces la școala online

97 de vizualizări
Foto: © Vladimir Melnikov | Dreamstime.com
În județul Alba, 2.712 elevi, adică 5,67% dintre cei 47.825 incluși în sistemul de învățământ preuniversitar din județ, nu au acces la dispozitive sau internet pentru a urma școala online, potrivit Inspectoratului Școlar Județean, scrie alba24.ro.

Școlile vor decide modul în care cadrele didactice și elevii vor participa la cursuri odată cu începerea noului an școlar pe 14 septembrie. Chiar săptămâna aceasta au loc ședințele consiliilor de administrație ale școlilor în acest scop.

În Alba, sunt 145 de unități de învățământ cu statut de persoană juridică și 336 unități arondate. În anul școlar 2020-2021 sunt 34.998 de elevi în mediul urban și alți 12.827 în mediul rural, adică 47.825 în total.

Foto: © Vladimir Melnikov | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Daniela Vișoianu, controversata fostă consilieră de la Educație cu contracte cu ministerul și Cumpănașu, a fost numită șefa grupului de lucru pentru formarea profesorilor pentru educație digitală

Daniela Vișoianu, controversata fostă consilieră de la Ministerul Educației cu contracte cu ministerul și Cumpănașu, a fost recent numită coordonatoarea grupului de lucru pentru formarea cadrelor didactice pentru educație digitală.…
Vezi articolul